Performanță pentru un film încă nelansat! Trailer-ul peliculei "Avengers: Infinity War" a bătut recordul de vizualizări în 24 de ore, și a depășit astfel recordul deținut anterior de trailerul filmului de groază "It" - care fusese vizionat de peste 197 de milioane de oameni în primele 24 de ore de la lansare.

"Avengers: Infinity War" a depășit chiar și pragul de 200 de milioane de vizualizări și s-a oprit la la 230 de milioane, cifra însumând toate platformele pe care a fost publicat. Aproape jumătate dintre ele (90 de milioane) vin direct de pe Youtube.

Nu e ca și cum pelicula n-ar fi fost deja un fenomen mondial, însă filmul, care va avea premiera în cinematografe pe 4 mai 2018, va reuni la un loc toți eroii Marvel din cele 17 filme lansate în ultimul deceniu. Thor, Spiderman, Iron Man, Black Panther, Doctor Strange şi alți super-eroi îl vor înfrunta de această dată pe Thanos, "marele rău" pe care cei de la Marvel îl tot promovează din 2012.

VIDEO: Piesa asta este mai tare ca "Despacito". A doborât recordul pe Spotify

Filmul este regizat de frații Joe şi Anthony Russo, cei care s-au ocupat și de unul dintre cele mai apreciate filme din universul Marvel: "Captain America: The Winter Soldier". În plus, "Infinity War" propune o schimbare a strategiei pentru fanii genului, din partea Marvel. Povestea va fi atât de amplă încât nu va fi un singur film, ci va mai exista o continuare și în 2019.