Chiar dacă pare că duc o viață perfectă şi lipsită de griji, nici viața vedetelor de pe covorul roşu nu este atât de roz precum pare, multe dintre ele confruntându-se cu boli cronice. 

Dincolo de meseriile care le țin sub lumina reflectoarelor, vedetele sunt, evident, persoane ca oricare altele. Cu afecțiuni grave, multe dintre ele incurabile, celebritățile au decis să vorbească despre problemele lor și să tragă un semnal de alarmă pentru a-i inspira pe fanii aflați în aceeași situație să capete curaj și să nu se lase înfrânți de greutăți.

Selena Gomez - lupus. Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central

Nick Jonas descoperit la 13 ani că suferă de diabet. 

Jessie J suferă de o boală genetică numită Wolff-Parkinson Sindromul Alb. Acest sindrom îi cauzează bătăi neregulate ale inimii şi respirație îngreunată. Tocmai din această cauză la 18 ani a făcut un infarct minor. 

Kim Kardashian - lupus. Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central

Demi Lovato - suferă de o afecțiune psihică numită comportament bipolar.

Sia - disfuncționalitate a tiroidei. 

Kanye West - bipolaritate

Gigi Hadid - boala Hashimoto, care afectează tiroida

Bella Hadid - boala Lyme. Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate.

Lady Gaga - fibromialgie. Fibromialgia este o suferința non-inflamatorie care constă în durere cronică, difuz răspândită în tot corpul.