Chiar dacă ești celebru și bogat, despărțirea poate fi un lucru greu. Sunt zeci de exemple care demonstrează asta. 

În ciuda faptului că și-au jurat iubire veșnică, mulți dintre ei s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin. Când lucrurile se complică și nu mai merg bine, vedetele decid să pună punct relației. 

Iată doar câteva exemple în acest sens!

Rihanna și Hassan Jameel. Rihanna a început o relația cu Jameel în anul 2017, însă au preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului. Totuși, cei doi au fost surprinși împreună în numeroase vacanțe prin Europa. 

Miley Cyrus și Liam Hemsworth. Imediat după despărțire, Miley Cyrus a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Kaitlynn Carter. Imaginile din vacanța pe care fosta lui soție a avut-o cu Kaitlynn l-au făcut pe Liam Hemsworth să depună actele pentru divorț. 

Vanessa Hudgens și Austin Butler. Actrița Vanessa Hudgens și iubitul ei, actorul Austin Butler s-au despărțit după o relație de nu mai puțin de 9 ani. Fosta pereche a ajuns în atenția publicului pentru prima dată în luna septembrie a anului 2011, după în jur de un an de când artista se despărțise de fostul ei iubit, actorul Zac Efron.

Justin Bieber și Selena Gomez - au avut o relație de tip on-off, încă din decembrie 2010. Au urmat zeci de despărțiri și impăcări, dar toată lumea era convinsă că în cele din urmă vor rămâne împreună. 

Angelina Jolie și Brad Pitt - "What goes around comes around". Karma l-a lovit pe actor în septembrie 2016, când Jolie a decis să divorțeze după doi ani de căsnicie și mai mult de 10 ani împreună. Actorul s-a apucat de băutură și și-a lovit fiul, Maddox. Atunci, Angelina a decis că e timpul să pună PUNCT. Au împreună trei copii.

Future și Ciara - au pus punct logodnei în 2014, la 3 luni după nașterea fiului lor. Infidelitatea lui Future a dus la ruptură.

Karrueche Tran și Chris Brown - și-au dat întâlnire după despărțirea rapperului de Rihanna- în 20018. Cei doi păreau de nedespărțit, până în 2015, când ea a aflat că Brown așteaptă un copil cu o altă femeie. Chris Brown nu s-a resemnat, iar Karrueche Tran a obținut un ordin de restricție pe numele fostului iubit, la începutul lui 2017.

Amber Heard și Johnny Depp - au divorțat în mai 2016, după mai puțin de doi ani de mariaj. Amber și-a acuzat soțul în instanță că o bătea.

Taylor Swift și Calvin Harris - au fost iubiți mai bine de un an, înainte ca relația lor să ajungă la final în iunie 2016. Situația a devenit urâtă după colaborarea la hit-ul lansat de DJ-ul scoțian împreună cu Rihanna "This Is What You Came For", iar totul s-a transformat într-un imens scandal.

Taylor Swift și Joe Jonas - în 2008, când Tay Tay avea doar 18 ani, Joe Jonas devenea primul bărbat celebru care îi frângea inima frumoasei blonde, după un telefon prin care anunța despărțirea. Apelul a durat doar... 27 de secunde!