Deși la prima vedere pare destul de cool să ai ca vicini nume celebre,  precum Miley Cyrus sau Justin Bieber, lucrurile nu sunt atât de simple precum par.

Unii artiști le-au dat adevărate bătai de cap vecinilor. De la zgomote puternice în miezul nopții, până la neatenție atunci când conduc prin cartier, artiștii le-au bifat pe toate, iar vecinii au fost atât de supărați, încât unii dintre ei au fost nevoiți chiar să se mute.

Miley Cyrus. Cântăreața a fost "pârâta" de un actor celebru. Steve Carrel a dezvăluit despre Miley este o șoferiță groaznică și că nu conduce cu prudența în cartier. Cântăreața nu a negat: "Zilele trecute am încercat să dau cu spatele și era să lovesc o mie de chestii...și deja devenisem agitată pentru că l-am văzut pe el cum se uită la mine dezamăgit" 

Madonna a fost de multe ori dată în judecată pentru că face prea mult zgomot atunci când repetă

Justin Bieber și-a deranjat de multe ori vecinii cu muzica prea tare

Vecinii surorilor Kardashian au început să fie deranjați de atâtea camere de filmat și agitație zilnic

Rihanna și-a supărat de multe ori vecinii deoarece are o parcare în fața casei și este mereu zgomot

Vecinii lui Chris Brown se plâng că artistul parchează mereu în locurile pentru handicapați

Taylor Swift și-a supărat vecinii deoarece are o casă aproape de plajă, iar bodyguarzii acesteia nu le permiteau acestora să calce pe nisipi, deși era proprietate publică

Vecinii lui Katy Perry erau deranjați de zgomotul care venea seara târziu din dormitorul  acesteia în perioada în care forma un cuplu cu John Mayer

Britney Spears și-a deranjat de multe ori vecinii din cauza paparazzilor

Drake făcea atât de mult zgomot, încât a fost nevoit să își cumpere altă casă și să se mute