Credința este un subiect delicat pentru mulți. Dar celebritățile nu s-au ferit să-și declare afinitățile pentru un cult religios sau altul. Fie că sunt creștine, budiste, musulmane sau fac parte din alte culte și secte religioase, aceste staruri au vorbit deschis despre cum își manifestă credința într-o forță superioară. 

Denzel Washington - ”Citesc din Biblie în fiecare zi și citesc și predici zilnice”.

Madonna - a declarat că citește ”Vechiul Testament” și că încearcă să înțeleagă lucrurile prin prisma religiei. Diva a mai spus că merge la cursuri dedicate, își ia notițe și meditează asupra vieții, în strânsă legătură cu religia.

Mark Wahlberg - ”Credința este cea mai importantă componentă din viața mea. Nu încerc să influențez pe nimeni, dar nici să mă ascund. Mă duc la biserică în fiecare zi, 15-20 de minute, așa îmi place să îmi încep ziua.”

Tom Cruise - este membru al Bisericii Scientologice, iar acest lucru l-a influențat atât în carieră, cât și în viața de familie. Mulți au spus că din cauza religiei nu au mers nici căsătoria cu Nicole Kidman, nici cea cu Katie Holmes.

Kanye West - ”Sunt creștin și este foarte important pentru mine să-mi îndrum familia în spiritul valorilor creștine”.

Demi Lovato - ”În ultimii ani nu m-am mai concentrat așa mult pe relația cu religia, ci pe relația mea cu Dumnezeu”.

Jennifer Lawrence - ”Ar fi ciudat pentru mine să mă duc seara la culcare fără să spun o rugăciune”.

Angelina Jolie - ”Nu știu dacă să o numesc religie ori credință, dar știu că este ceva mai presus de noi, care ne unește”.

Alice Cooper - a devenit foarte credincios după ce a renunțat la alcool: ”Înainte, eram foarte egoist, mă concentram numai pe mine”. Credința a făcut o diferență majoră în viața lui, după cum a declarat în repetate rânduri. 

Justin Bieber - merge la biserică des, inclusiv alături de iubita lui, Selena Gomez. Post Malone a spus despre el că ar fi donat 10 milioane de dolari unui cult religios.