Orice coş apărut în locul nepotrivit şi, mai ales, în momentul nepotrivit e o adevărată tragedie. Dar întotdeauna e loc de mai rău. Nu-ți spunem ce înseamă "mai rău", ca să nu te ia capul, mai ales că probabil ştii şi singur/ă ce înseamă acneea. Oops! Am zis-o!

Cum scapi de coşuri peste noapte

Hai, nu te speria, că nu eşti nici prima, nici ultima ființă de pe pământ care are problema asta. Uite, şi noi ştim cum e!

Un coş o să-ți apară mereu pe față cu câteva ore înainte de o întâlnire sau de o petrecere.

Coşurile de pe față nu apar niciodată în zone pe care le-ai putea acoperi cu părul.

Dacă ai reuşit să faci să "dispară" un coş enervat sub produse de make-up, nu înseamnă că peste o oră nu se va mări suficient cât să iasă de sub stratul gros de fond de ten/pudră/corector.

Dacă nu mai suporți acneea şi te hotărăşti să mergi la dermatolog, în ziua consultației o să ai o față curată ca a unui bebeluş. Şi o să te țină cel mult două zile

Dacă râzi de coşul de pe nasul altcuiva, a doua zi o să ai şi tu unul. De două ori mai mare!

Un coş mititel lasă un semn de două ori mai mare când îl storci.

Dacă eşti supărată că ți-a apărut un coş pe față fix înainte de întâlnire, probabil până vei ajunge acolo îți vor apărea mai multe.

Acneea nu se vindecă, se transformă.

Cu cât încerci mai multe tratamente, cu atât mai multe coşuri vei avea.

Te bucuri că nu ai avut probleme cu tenul în adolescență? La fel se bucură şi cei care scapă fără să facă vărsat de vânt, dar constată că e de cinci ori mai nasol să îl faci când eşti adult.