Când nu ai timp, chef sau disponibilitate pentru o relație serioasă, există întotdeauna varianta unui prieten cu "beneficii". Dar pentru ca lucrurile să nu se complice, trebuie să respecți câteva "reguli" nescrise. În caz că ai crezut că ai scăpat de ele, ți le enumerăm mai jos.

TOP 7 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre relații

1. Niciunul dintre voi nu trebuie să se implice emoțional. Emoțiile complică lucrurile, aşa că e bine să stabiliți cum stau lucrurile de la bun început. Când unul dintre parteneri trece lucrurile la alt nivel, beneficiile se pierd printre sentimente.

2. Nu vă vedeți unul cu prietenii celuilalt şi, de preferat, nici cu familiile. Sunteți iubiți de ocazie, iar orice alt gen de apropiere poate dăuna relației lejere pe care o aveți. Cu cât aflați mai multe lucruri unul despre altul, cu atât există riscul să deveniți un cuplu "normal". Adică exact ce ați stabilit că nu veți fi.

3. Nu vă povestiți banalități gen cum a fost la cursuri, la serviciu sau la ultima întrunire de familie. Limitați-vă la lucrurile pe care voi le aveți în comun, fără să aduceți alte "bagaje" în relație.

Ce să nu faci NICIODATĂ când îți întâlneşti "socrii" pentru prima oară

4. Dacă deveniți prea buni prieteni, stabiliți-vă prioritățile. Discutați despre ce simțiți unul pentru altul, pentru a verifica dacă regula nr. 1 mai stă sau nu în picioare.

5. Nu rămâne peste noapte şi nu-i cere să rămână peste noapte. Dimineață s-ar putea să vă treziți într-o relație serioasă.

Moartea pasiunii. Ce să NU spui niciodată după sex

6. Fără cadouri. Acestea arată implicare emoțională, pentru că nu cumperi un cadou ca şi cum ai lua un kilogram de cartofi de la piață.

7. Puteți să vă spuneți orice, dar nu cereți şi nu dați explicații. E deja semn de "next level".

8. Nu accepta nicio manifestare egoistă a celuilalt. Tocmai de-aia nu vrei o relație serioasă, nu?

Lucruri BIZARE la care se gândesc femeile când stau deasupra

9. Amândoi trebuie să fiți siguri că ştiți ce înseamnă prietenia cu "beneficii". Altfel, lucrurile se complică şi unul dintre voi ar putea fi rănit.

10. Dacă sunteți prieteni buni şi vechi, analizați, împreună sau separat, dacă "beneficiile" ar putea dăuna legăturii dintre voi. Nu mulți reuşesc să rămână prieteni şi după aceea.