Că starurile trec destul de des pe la medicii esteticieni nu mai e un secret pentru nimeni. Dar unii pur şi simplu nu ştiu când să se oprească. Evident, cele mai multe sunt femei, cu toate că nici bărbații nu se dau în lături de la mici intervenții pe ici, pe colo.

Am făcut pentru tine o listă cu celebrități care s-au transformat dramatic (yup, e corect folosit cuvântul) după prea multe intervenții estetice.

Caitlyn Jenner, 67 de ani, a fost până în 2015 Bruce Jenner, fost atlet medaliat cu aur la Olimpiadă în 1976. A început terapia cu hormoni în anii '80, dar apoi a cunoscut-o pe soția lui, Chris. După divorț a reluat tratamentul cu hormoni feminini şi a făcut şi operație de schimbare de sex.

Janice Dickinson, 62 de ani, a fost o femeie de succes(37 de prezențe pe coperta Vogue vorbesc de la sine), dar nu a avut o viață uşoară: copilărie dificilă, abuz de droguri, cancer la sân... Probabil a vrut să compenseze toate astea rămânând cât mai frumoasă cu ajutorul chirurgiei plastice, dar nu ştim ce să zicem...

Tori Spelling, 44 de ani, a devenit cunoscută ca Donna din Beverly Hills 90210. A făcut prima operație estetică la nas, când avea doar 16 ani. Au urmat implanturi cu silicon. Din nefericire pentru ea, niciuna dintre operații nu a prea reuşit.

Ashley Tisdale, 32 de ani, s-a operat la nas pentru a respira mai uşor, chipurile. Asta e singura pe care o recunoaşte. Dar dacă ne uităm bine la pozele before & after...

Mary-Kate Olsen, 31

Lindsay Lohan, 31

Megan Fox, 31

Rumer Willis, 29

Kylie Jenner, 20

Bella Thorne, 20