Tatuajele au devenit de multă vreme un mod de a-ți declara dragostea şi printre "victimele" acestui trend se numără şi mai multe vedete. 

De ce NU e cool să-ți tatuezi numele lui "iubi"

Kaley Cuoco, a.k.a Penny din The Big Bang Theory, şi-a tatuat pe spate data nunții ei cu tenismanul Ryan Sweeting. După ce au divorțat, a acoperit-o cu un fluture mare.

David Beckham şi-a tatuat numele soției, Victoria, pe mâna dreaptă, şi imaginea ei pe antebrațul stâng.

Victoria Beckham, la rândul ei, are mai multe tatuaje dedicate soțului ei. Cel mai vizibil este cel cu inițialele numelui fostului fotbalist.

Megan Fox şi-a tatuat numele lui Brian Austin Green.

Nick Cannon şi-a tatuat pe spate, mare, să vadă toată lumea, "Mariah", ca dovadă de iubire pentru Mariah Carey. După despărțire, însă, l-a acoperit cu o adevărată operă de artă.

Amber Rose şi-a tatuat chipul lui Wiz Khalifa la scurt timp după ce au devenit un cuplu şi nu a renunțat la el nici după ce s-au despărțit.

Angelina Jolie şi-a tatuat pe braț coordonatele locurilor de naştere ale tuturor copiilor săi şi al lui Brad Pitt. Ea a avut şi un tatuaj cu numele lui Billy Bob Thornton, dar l-a scos cu laser după despărțire.

Brad Pitt şi-a tatuat pe antebraț o cruce, iar de o parte a acesteia litera A, de la Angelina, şi inițialele copiilor lor: MPZSVK (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, and Knox)

Dean McDermott şi-a tatuat chipul soției lui, Tori Spelling, dar şi o declarație de dragoste pentru ea.

Eva Longoria şi-a tatuat numărul de pe tricoul de joc al lui Tony Parker pe ceafă, data nunții lor pe încheietură, dar şi inițialele numelui lui într-un loc intim. După divorț a apelat la tehnica laser pentru a le îndepărta.

Heidi Klum ți-a făcut un tatuaj cu Seal de dimensiuni considerabile, dar şi l-a scos după ce s-au despărțit.

Nick Carter şi-a tatuat "Paris" pe încheietură când ieşea cu Paris Hilton, dar ulterior l-a acoperit cu un craniu.