Pe la toate evenimentele vezi superstaruri cu paharul de şampanie lipit de mână şi nu e un secret pentru nimeni că uneori pentru celebrități alcoolul devine un prieten mult prea bun. Sunt, însă, şi vedete care nu pun niciodată gura pe alcool. Sau nu mai pun, în orice caz.

Blake Lively nu bea, nu fumează şi nici măcar nu iese prea mult.

Bradley Cooper a fost alcoolic pânp la 29 de ani, când a realizat cât de mult rău îi făcea carierei sale stilul de viață haotic. De atunci nu a mai pus gura pe băutură.

Matthew Perry, a.k.a Chandler din "Friends", a avut ceva probleme cu alcoolul. Îi place să îşi spună un alcoolic care câştigă premii, dar nu mai consumă nimic de ani de zile.

Kim Kardashian este singura dintre surorile Kardashian-Jenner care nu bea niciodată. Chiar a povestit că atunci când surorile ei sar calul, ea este cea care le trage de mânecă.

Rob Lowe nu a mai consumat alcool de peste 25 de ani, de când s-a căsătorit şi şi-a analizat puțin stilul de viață. Iar schimbarea i-a adus numai lucruri bune.

Robert Downey Jr. obişnuia să îşi cam bea mințile. Totul a culminat cu momentul în care vecinii l-au găsit inconştient în patul fiului lor de 11 ani. Omul s-a internat apoi la dezalcoolizare şi nu a mai pus gura pe alcool de atunci.

Tyra Banks a băut alcool o singură dată, pe la 12 ani, dar nu i-a plăcut, aşa că nu a mai încercat a doua oară.

Kristin Davis a fost alcoolică, dar a renunțat la alcool pe la 22 de ani, când a realizat că stilul de viață pe care îl avea o putea face să nu apuce 30 de ani. Plus că mahmureala nu mergea deloc bine cu cursurile de actorie.

Zac Efron pare un tip cumințel, dar asta doar pentru că lumea îl ştie de când era mic şi încă îl asociază cu puştiul din filmele Disney. La un moment dat, însă, a avut mari probleme cu alcoolul, aşa că a început să meargă la Alcoolicii Anonimi. Acum nu mai pune gura pe băutură, dar recunoaşte că este o luptă care nu se va termina niciodată pentru el.

Leona Lewis spune că se poate distra foarte bine şi fără alcool şi că nu a mai consumat nimic de ani întregi.

Macklemore a avut probleme mari din cauza alcoolului, s-a lăsat şi s-a apucat din nou prin 2014, dar a revenit apoi pe calea cea bună pe care se menține meditând, făcând yoga, ținând un jurnal şi participând la întâlniri ale Alcoolicilor Anonimi.

Gerard Butler a avut nevoie de ajutor de specialitate în 2012 din cauza dependenței de alcool şi pastile. Actorul recunoaşte că este o persoană care devine foarte uşor dependentă, aşa că pentru el este destul de greu să reziste tentațiilor.

Eva Mendes a fost internată la dezalcoolizare în 2008 şi de atunci a reuşit să rămână "sober". Ea îi susține pe toți cei care au o problemă cu alcoolul şi cu orice altă dependență să caute ajutor şi să îşi înfrunte demonii.

Chris Martin, solistul Coldplay, pur şi simplu nu suportă alcoolul. Deci nu bea. End of story.