Oricine ştie că atunci când ai un crush este posibil să faci lucruri prosteşti sau chiar creepy. Cu prima variantă mai ai şanse să pari "cute" şi să îi atragi atenția, dar dacă te duci în zona dubioasă va fi mai greu să ieşi de acolo.

Cum să faci să nu pari creepy când îți place de cineva? Păi în primul rând încearcă să îți controlezi puțin emoțiile şi să nu faci chiar orice ca să ieşi în evidență când crezi că nu te observă. Ultimul lucru pe care îl vrei este să pari disperat/ă sau să devii stalker.

Cum ştii că ceea ce te pregăteşti să faci este creepy? Păi dacă te-ai gândit că ar putea fi, cel mai probabil este! Iar acum că am lămurit asta, să începem

Oricât de greu ți-ar fi, încearcă să nu fii omniprezent/ă. Dacă te transformi în umbra lui/ei nu o să pari deloc sexy

Se zice că e bine să păstrezi contactul vizual cu cineva, pentru că arată siguranță de sine. Dar dacă te duci în zona aia în care te holbezi pur şi simplu la o persoană, fără întrerupere şi eventual şi cu gura căscată... Awkwaaard!

Când ai un crush, e greu să nu stai toată ziua cu ochii pe contul lui/ei de socializare. Te simți conectată cu persoana respectivă, right? Dar când te trezeşti aducând vorba despre ceva ce a postat acum nu-ştiu-cât timp doar ca să ai un subiect de conversație s-ar putea să pară puțin ciudat. Puțin mai mult, de fapt.

Nu deveni posesiv/ă! Chiar dacă doar flirtați sau dacă ceva s-a legat între voi, nu uita că nimeni nu aparține nimănui. Şi nici măcar o relație nu schimbă asta. Dacă o să pui botic când vezi că tipul/tipa de care îți place vorbeşte cu altcineva sau petrece timp cu alții, nu o să transmiți deloc un mesaj ok.

Nu îl/o teroriza cu mesaje! E OK să îi mai scrii din când în când, să vezi ce mai face, să discutați despre ceva ce vă intereseaza pe amândoi sau să îi trimiți ceva funny, dar trebuie să ştii care este limita dintre flirt şi obsesie.