Oricui i-ar plăcea să ştie că este cel mai priceput la sărutat, însă până acolo trebuie să ştii să eviți câteva greşeli.

5 lucruri despre sărut pe care nu le-ai ştiut până acum

Nu fii prea agresiv/ă

Unora s-ar putea să le placă un sărut ceva mai apăsat şi poate o muşcătură, două, dar nu toată lumea apreciază chestiile astea. Şi, oricum, ai grijă să nu te ia valul şi să îți "juleşti" partenerul/partenera.

Deschide gura cât trebuie

Aici apare o întrebare: ce e prea mult şi ce e prea puțin?Păi prea puțin este când iubi trebuie să se chinuie să te sărute cam cum se chinuie să-şi îndese hainele în bagaje când pleacă în vacanță (yep, atât de nasol!). Ce e prea mult? Să zicem că nu trebuie ca gura să fie un fel de aspirator pentru fața lui/ei. Ştim, uneori îți vine să-l mănânci de drag, dar chestia asta e bine să rămână o metaforă.

Variază!

Nu eşti un roboțel care face mereu acelaşi lucru pe repeat. Încearcă şi chestii noi şi dacă nu merg, măcar ai învățat treaba asta. Dacă vă plictisiți de la sărut, mai departe ce va fi?

Ţine ochii doar întredeschişi dacă îți place să vezi ce faci :)

Nimeni nu vrea ca, în timp ce se sărută cu iubi, să se trezească în față cu nişte ochi atât de mari, încât parcă se uită până în suflet. Serios, poate fi scary!

Aminteşte-ți să respiri şi să înghiți saliva

Da, ştim, sună dubios rău, dar nu ai vrea nici să leşini din cauza lipsei de oxident, nici ca lucrurile să devină muuuult prea umede. Oricât de tare te-ai emoționa...