Avem o întrebare pentru voi: de câte ori vi s-a întâmplat să aveți acelaşi "crush" ca prietena voastră cea mai bună? Sau ca prietenul vostru cel mai bun, după caz...

Bine, e o întrebare retorică pentru că oricine trece prin asta. Şi atunci... OMG! Ce e de făcut? Pe cine alegi? Chiar trebuie să alegi? Oh boy, oh boy, oh boy... Grea decizie!

DATING: 5 greşeli pe care le faci când ai un crush

Well...

1. Nu intra în panică

Analizează situația şi vezi cum stai. Sau cum stați, pentru că nu e vorba doar despre tine aici. O place pe vreuna/vreunul dintre voi sau nu? Dacă nu, puteți să "băliți" cât aveți chef, că asta nu e interzis. Iar "crush" probabil se va cupla oricum cu altcineva, iar voi rămâneți cu uitatul. Dacă manifestă interes pentru una/unul dintre voi, cealaltă/celălalt ar fi bine să facă un pas înapoi (ştim, ştim, mai uşor de zis decât de făcut). Dar dacă sunteți cu adevărat BFF, nu ar trebui să fie chiar atât de greu.

2. Lăsați timpul să decidă

Un crush poate să dispară la fel de repede cum apare, deci nu vă grăbiți să vă certați între voi pentru un tip sau o tipă. Poate săptămâna viitoare trece şi ce-ați rezolvat?

3. Nu stricați o prietenie pentru o relație care poate fi trecătoare

E bine să ştii să îți stabileşti prioritățile. Mai ales în adolescență. Deci chiar dacă una/unul dintre voi se cuplează cu "crush", nu ar trebui să vă certați din asta. Remember: prietena/prietenul tău a fost lângă tine cu mult timp înainte. Şi cel mai probabil va fi acolo şi dacă relația nu merge. Deci... You get it!

7 lucruri care te ajută să treci peste un CRUSH neconcretizat

4. Nu îți minți prietena/prietenul

Dacă lucrurile încep să meargă într-o oarecare direcție între tine şi "crush", nu încerca să minți doar ca să menajezi celalată persoană. De obicei chestia asta nu duce la nimic bun, chiar dacă tu crezi că o/îl menajezi. Dacă sunteți cu adevărat prietene/prieteni, ar trebui să înțeleagă. Dacă nu... aia e! Important e ca tu să ştii că ai "jucat" cu cărțile pe masă.

5. Nu cădeți în capcana de a vă juca în trei

Dacă "crush" se prinde că poate să joace la două capete şi o face, nu e OK! Şi e clar că nu merită nimic din partea voastră. Aşa că... move on!