Când eşti faimos şi ajungi să întorci banii cu lopata lumea crede că ai avut mereu o viață perfectă. Doar că nu e chiar aşa. Cel puțin nu la toată lumea.

10 super-staruri care au fost oameni ai străzii înainte să devină celebre

Uite 5 celebrități care au fost abandonate de părinți când erau mici şi au fost crescute şi educate de alții.

Steve Jobs

Steve Jobs s-a născut pe 24 februarie 1955, în San Francisco, dar mama lui l-a părăsit la presiunea părinților ei, care au amenințat că o vor dezmoşteni dacă va creşte copilul unui sirian, Abdulfattah (John) Jandali. Steve a fost adoptat de Paul Jobs şi soția lui, acesta fiind, de altfel, şi cel care i-a insuflat pasiunea pentru electroică şi a avut grijă ca băiatul să primească o educație în acest sens. Dacă cineva îi spunea lui Steve Jobs că are părinți adoptivi, o făcea pe barba lui. "Sunt părinții mei 1000 la sută", spunea fondatorul Apple.

Nicole Richie

Nicole Richie a fost crescută de părinții ei naturali până la vârsta de 3 ani, iar apoi a fost dată spre adopție cântărețului Lionel Richie şi soției sale. Motivele au fost unele financiare. După 6 ani, când s-a finalizat procedura de adopție, naşul micuței Nicole a devenit însuşi Michael Jackson. "Părinții mei erau prieteni cu Lionel. Au avut încredere că va avea mai bine grijă de mine", a povestit Nicole într-un interviu, în care a recunoscut şi că ține legătura cu mama ei biologică.

Jamie Foxx

Faimosul actor şi entertainer american s-a născut în Texas, dar părinții lui, Louise Dixon şi Darrell Bishop, l-au dat spre adopție la scurt timp după ce a venit pe lume. Cei care l-au înfiat au fost Mark şi Esther Marie Talley, iar cea care s-a ocupat cel mai mult de el şi i-a insuflat dragostea pentru artă a fost bunica lui. L-a învățat să cânte la pian şi i-a cultivat dorința de a studia la colegiu muzica clasică.

Coco Chanel

Probabil cea mai cunoscută femeie din lumea modei, Coco Chanel s-a născut în 1883, în Saumur. Părinții ei mai aveau patru copii şi nu le puteau oferi mare lucru, aşa că toți au crescut mai mult pe la rude. Când Coco a împlinit 12 ani, tatăl ei a părăsit familia, iar ea a ajuns la un orfelinat, de acolo la o mănăstire catolică, iar apoi la o şcoală cu internat. Nu a fost niciodată înfiată, dar acolo a decis că va deveni creator de modă, scârbită de uniforma gri şi anostă pe care a fost forțată de împrejurări să o poarte.

John Lennon

La scurt timp după naşterea lui John, părinții lui au divorțat, iar când mama lui s-a recăsătorit, băiatul a fost lăsat în grija unei mătuşi. Mătuşa Mimi era o tipă foarte strictă, după cum a povestit membrul Beatles, şi chiar s-a opus pasiunii lui pentru chitară. "Chitara este un lucru bun, dar nu te va ajuta să-ți câştigi existența", îi spunea "tanti" Mimi tânărului John. Mda... Ce putem să mai zicem?