Poate credeai că cei mai bogați oameni din lume au lângă ei partenere care să facă frumos la poze şi la evenimente şi cam atât. Well, realitatea arată că lucrurile nu stau chiar aşa.

Uite 6 cazuri care dărâmă mitul milionarilor care îşi aleg soțiile doar pe criteriul aspectului fizic. Aceste femei sunt şi frumoase, şi deştepte şi soții lor nu ar fi putut face alegeri mai bune.

7 bărbați faimoşi care au gusturi atipice la femei

Richard Branson şi Joan Templeman

El este fondatorul corporației Virgin şi formează un cuplu cu Joan de câteva decenii. S-au cunoscut la sfârşitul anilor '70, când ea era căsătorită, dar asta nu l-a împiedicat pe Richard să o curteze. După un an ea a cedat şi acum au împreună doi copii.

Sean Parker şi Alexandra Lenas

Cofondator al Facebook, Sean s-a căsătorit cu Alexandra, care este cântăreață, în 2013, iar nunta lor a fost una dintre cele mai spectaculoase din istorie. Ceremonia a avut loc într-o rezervație din California şi a costat peste 9 milioane de dolari. Acum cei doi au doi copii şi sunt foarte fericiți împreună.

Rupert Murdoch şi Jerry Hall

Murdoch este unul dintre cei mai prolifici oameni din lumea cinematografiei. Deține companii în lumea întreagă şi este directorul 21st Century Fox. Nici el, nici Jerry nu sunt la prima căsătorie, dar acum sunt împreună şi cresc 10 copii de vârste diferite şi par foarte fericiți împreună.

Kevin şi Nicole Systrom

Kevin este fondatorul Instagram şi faptul că platforma social media este ceea ce este azi i se datorează soției lui, Nicole. Ea i-a dat lui Kevin ideea de a crea filtre şi multe alte opțiuni pe care le oferă Instagram. Cei doi sunt împreună din liceu şi s-au căsătorit în 2015.

Christopher Nolan şi Emma Thomas

Christopher şi Emma s-au căsătorit când erau studenți şi sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumina reflectoarelor. Emma îl ajută uneori pe soțul ei cu creativitatea sa şi chiar a fost producătorul câtorva dintre filmele sale. Ei au împreună 4 copii.

Jimmy Wales şi Kate Garvey

Jimmy Wales este fondatorul Wikipedia, iar Kate a lucrat ca secretară pentru Tony Blair, fost premier britanic. S-au cunoscut în 2011, iar un an mai târziu s-au căsătorit şi li s-a născut o fiică.