Când te cuplezi cu cineva pe lângă toate întrebările legate de cât de serioasă va fi relația voastră apare eternul "şi dacă o să mă înşele?". Nu vrem să vă spunem cât de greşit e să porneşti de la premisa asta într-o relație, pentru că practic tipul/tipa nu are nicio şansă, dar dacă tot o gândiți, poate ar fi bine să ştiți şi după ce să vă uitați în timp ce încercați să vă răspundeți la întrebarea asta.

Cei drept, cei care sunt infideli au chestia asta în sânge, cel puțin până la un moment dat. Şi nu e chiar atât de greu să îi recunoşti dacă deschizi bine ochii şi la timp. Deci, vrei să îți dai seama dacă noul/noua "iubi" e infidel/ă "în serie"? Ia de aici!

Nu te prezintă niciunei persoane importante din viața sa şi pare că face toate eforturile să țină relația voastră un secret.

E mai mereu ocupat/ă şi nici măcar nu se oboseşte să găsească scuze solide.

Este foarte protector/protectoare cu telefonul său.

Are stări oscilante. Acum eşti gata să îi dai un premiu pentru cel mai bun iubit sau cea mai bună iubită, după caz, acum te trezeşti că vă certați din nimic. Iar dacă a mai primit şi un telefon sau un mesaj înainte...

Are prieteni care nu dau doi bani pe relații (nu e obligatoriu să fie la fel ca ei, dar atunci cum de sunt atât de buni prieteni?).

A înşelat pe altcineva cu tine? Well... Asta ar trebui să-ți spună ceva, nu?