Ladies, fie că ştiți deja cu ce mănâncă o relație, fie că nu, articolul ăsta e pentru voi! Unele lucruri e bine să le afli mai bine mai târziu decât niciodată.

Care e "buba" cea mai mare în viața fetelor? Păi, nu că ne-ar plăcea să generalizăm, dar să fim sinceri: dragostea. De multe ori ea vine, justificat sau nu, cu dureri de cap, de inimă, de stomac. Şi sunt momente în care nici prietenii, nici părinții nu prea te pot ajuta cu un sfat, pur şi simplu pentru că nu sunt în pielea ta şi nu pot lua decizii pentru tine când lucrurile se complică.

DATING: 9 lucruri dubioase pe care n-are rost să le ascunzi de iubi

Dar poate te ajută să ştii lucrurile astea!

Nu face compromisuri care îți fac rău!

Uneori tindem să fim mai înțelegători decât prevede legea cu oamenii la care ținem, doar ca să nu-i îndepărtăm. Well, e drept că în relații mai faci şi compromisuri, dar ele sunt bune doar atâta timp cât nu te pierzi în ele. Cum alegi între compromisurile bune şi cele rele? Păi gândeşte-te dacă le-ai face cu oricine altcineva! Sau la ce ai sfătui pe altcineva să facă dacă ar fi în situația ta. Ajută mai mult decât ai crede.

Nu trece prea uşor peste chestiile care nu sunt OK!

Ştim că poate fi greu, dar dacă nu ştii să spui "nu" sau "stop" într-o relație şi preferi să tolerezi anumite lucruri, chiar dacă îți fac rău sau îți ridică semne de întrebare, nu o să ajungi la nimic bun până la urmă.

Nu face o prioritate din persoanele pentru care eşti doar o opțiune!

Dacă eşti cu un tip care te caută doar din când în când şi care te lasă cu impresia că tu eşti singura care luptă pentru "voi", las-o baltă! Asta nu e o relație, aşa că nu te mai minți singură.

Dacă eşti la începutul unei relații şi nu prea îți place cum se poartă cu tine, nu te aştepta ca lucrurile să se schimbe în bine în timp!

La început se presupune că faci toate eforturile să-ți cucereşti definitiv şi iremediabil partenerul, iar dacă lucrurile nu stau chiar aşa cum ți-ai imagina, e greu de crezut că vor fi vreodată.

Nu îl crede perfect pe iubitul tău!

Come on, nimeni nu e perfect şi e clar că dacă e liber pentru tine, nu a fost chiar bun pentru altcineva. Nu zice nimeni să-l iei la goană, doar că nu trebuie să-l idealizezi. Asta dacă vrei să eviți dezamăgiri ulterioare.

Nu te gândi că nu poți trăi fără el!

E simplu! Singura persoană fără de care nu poți trăi eşti tu însăți! Prea complicată formularea? Nu uita că ai trăit foarte bine fără el şi înainte, deci de ce nu ai putea să o faci şi dacă lucrurile nu merg?