Ladies, ca să fiți frumoase şi să aveți un păr beton nu e suficient să vă vopsiți şi să îl îngrijiți acasă. Din când în când nu strică să vă lăsați pe mâna unui hairstylist care chiar ştie ce face, chiar dacă s-ar putea să vă facă puțin curent prin buzunare. Anyway, atunci când mergi la salon, e bine să ştii câteva chestii pe care prea puțini ți le vor spune la fața locului.

Când vrei să te tunzi sau să te coafezi, nu îi spune hairstylistului doar ce ți-ar plăcea, ci şi ce nu ai vrea sub nicio formă în cap. Asta ca să nu ai surprize...

E imposibil să obții culoarea aia de vis pe care o vrei de multă vreme în păr după o singură vopsire. Mai ales când asta presupune decolorare. Aşa că cine îți promite altceva...

Neapărat, când vă vopsiți, spuneți-i ce tip de vopsea ați folosit în trecut, de când vă vopsiți şi cam cât de des, ca să ştie exact ce are de făcut.

Buclele se fac de multe ori ca să ascundă greşelile stilistului. Aşa că dacă vă tundeți şi se oferă să vă onduleze puțin, măcar la vârfuri, uitați-vă bine în oglindă înainte de a spune "OK".

Nu orice tip de păr ar trebui filat. Aşa că dacă ai firul subțire, ondulat sau creț niciodată, dar niciodată să nu accepți asta.

Acum se poartă tratamentele cu keratină pentru îndreptarea părului, dar în ciuda reclamei pe care o tot auzi, NU îl şi repară: