Ladies, ştim că vă place să vă îngrijiți şi că ați încerca orice pentru a fi cât mai frumoase. Doar că unele chestii costă cam mult şi uneori nu îți permiți găuri în buget doar de dragul frumuseții. Aşa că avem pentru voi 6 trucuri ieftine, dar testate şi eficiente, pe care o să vă pară rău că nu le-ați ştiut până acum.

Te enervează la culme când începi să transpiri după ce ai aplicat crema sau fondul de ten pe față, nu? Secretul pentru a scăpa de această problemă este un cub de gheață! Yep! Atât de simplu e! Îl plimbi pe față, porii se închid şi ai scăpat de grija că la final tot machiajul va curge odată cu transpirația.

Periuța pentru sprâncene înlocuieşte perfect un scrub pentru buze. Prima condiție este să fie curată. Al doilea pas: aplică balsam sau cremă pe buze, lasă să acționeze câteva minute şi apoi freacă-le cu periuța. Tadaam!

Ştii folia aia de aluminiu pe care o ai prin bucătărie? O poți folosi ca mască, pentru a creşte eficiența produselor cosmetice pe care le aplici pe față. O decupezi şi o bagi puțin la frigider înainte să o aplici peste ce ți-ai pus pe față. Şi e eficientă şi când te trezeşti umflată de somn.

Amidonul de porumb va transforma orice ojă în una mată. Sunt suficiente 2 grame la o sticluță. Evident, poți face un amestec care să îți ajungă pentru o singură aplicare. Tare, nu?

Fondul de ten cu factor de protecție UV ridicat s-ar putea să fie cam scump, dar avem o soluție mai ieftină. Amestecă trei părți de cremă cu protecție solară cu o parte de fond de ten sau concealer care ți se pare prea închis ca să îl foloseşti vreodată singur (ştim că ți s-a întâmplat să nu nimereşti nuanța şi acum zace pe undeva uitat). Done!

Ştii bulele alea de aer care se formează pe unghii după ce aplici oja? Enervante, nu? Well, ca să scapi de ele data viitoare, înainte de utilizare bagă sticluța cu ojă la frigider pentru 15 minute. Works like a charm!