Make-up-ul pare să fie a doua pasiune pentru majoritatea cântărețelor. Artiste precum Rihanna, Jennifer Lopez, Katy Perry sau Little Mix au demonstrat că nu au talent doar când vine vorba să compună o piesă nouă, ci și în afaceri.

Nemulțumită după ce a încercat tot ce era pe piață, Rihanna a lansat propria linie de produse de machiaj, destinată tuturor femeilor. Gândiți-vă doar că Fenty Beauty include nu mai puțin de 40 de nuanțe de fond de ten. Riri s-a gândit la toate: toate tipurile de culori ale pielii, fără discriminare și diversitate. Tare, nu?

Acum și fetele de la Little Mix îi calcă pe urme și au anunțat că vor lansa LMX, prima lor linie de make-up, care va fi lansată în luna septembrie a acestui an în magazinele britanice Boots.

Iată care sunt artistele care au reușit să îmbine perfect muzica cu machiajul:

1. Rihanna - are propria linie de cosmetice, Fenty Beauty

2. J Lo - a colaborat cu Inglot pentru mai multe nuanțe de farduri, rujuri și ojă

3. Katy Perry - Katy Kat este numele colecției de rujuri pe care a lansat-o pentru marca Cover Girl. Fiecare din diferite nuanțe au nume de pisici: Kitty Purry sau Coral Cat

4. Victoria Beckham - a colaborat cu Estée Lauder la finalul lui 2017 și lucrează acum la propria linie de cosmetice

5. Jessica Simpson - Simpson Dessert, Sweet Kisses y Dessert Treats s-au numit produsele ei. Artista a renunțat la această industrie după ce a fost dată în judecată pentru drepturi de autor

6. Little Mix - lansează LMX, în septembrie 2018, în magazinele Boots din Marea Britanie

7. Lady Gaga - a colaborat cu Marc Jacobs Beauty și MAC, dar există zvonuri că Lady Gaga ar putea lansa propria linie de make-up în acest an. Zvonurile au fost declanșate după înregistrarea mărcii Haus Beauty!