Într-o relație obişnuim să căutăm doar lucrurile care poate nu merg aşa bine cum ne-am dori, dar e bine să vedem şi părțile bune ale celuilalt, în loc să-i căutăm mereu nod în papură.

DATING: 7 semne că eşti într-o relație serioasă

Uite la ce ar trebui să fie atentă orice tipă când nu reuşeşte să se prindă dacă relația are sau nu viitor. Mare atenție, dacă nu vrei să ratezi cumva un tip foarte mişto. Iată şapte semne că iubitul tău merită păstrat:

Nu te răneşte nici cu, nici fără intenție.

Asta înseamnă că e atent la sentimentele tale şi că vrea cu adevărat să te ştie fericită. Iar dacă o mai face şi îşi repară repede greşeala, iar apoi nu o repetă, înseamnă că ai tras lozul câştigător.

2. Stabilitatea i se pare sexy

Un tip care nu se teme că dacă vă petreceți noaptea împreună şi dimineața luați micul dejun amândoi înseamnă o relație "prea serioasă" sigur merită să rămână ceva mai mult lângă tine. Cine ştie unde duce toată treaba?

3. E primul pe care vrei să îl vezi după o zi grea.

Dacă te-a adus în faza asta, sigur e un tip de păstrat. E clar că ştie să asculte, că are răbdare şi că te face să te simți confortabil. Altfel, probabil nici nu ai fi vrut să auzi de el în asemenea momente. Dacă mai ştie şi să te facă să râzi şi să te relaxezi, te poți considera fericită că îl ai.

4. Nu complică lucrurile mai mult decât e cazul şi nu te face să te simți mereu ca şi cum ai umbla pe teren minat.

Un asemenea tip nu trebuie scăpat printre degete. Ai putea chiar să-l ceri în căsătorie :)

5. Nu îşi descarcă nervii pe tine, ci cu tine.

Dacă el a avut o zi grea şi când vă întâlniți te face să te simți ca şi cum în frunte ai desenată o țintă, s-ar putea să nu ai viață prea bună cu el pe viitor. Dacă, din contră, reuşeşte să se delimiteze de probleme şi să se concentreze asupra ta, meriți felicitări. Ai descoperit o comoară!

6. Se străduieşte să facă lucrurile să meargă.

Un tip care nu te lasă cu impresia că tu eşti singura care "munceşte" pentru ca relația să funcționeze e o raritate. Ţine-te bine de el!

7. Te face să simți că viața e mai uşoară. 

Viața e destul de complicată şi fără o relație toxică. Aşa că un tip care îți întinde doar rujul şi niciodată rimelul e cu siguranță unul care merită ținut aproape cât mai mult.