Toate relațiile trec prin faza aia de început în care lucrurile sunt serioase, dar nu atât de serioase încât să şi locuiți împreună. E mişto pentru că ai timp să ți se facă dor, dar vine la pachet şi cu o grămadă de chestii "naşpa". Ladies, câte dintre fazele astea vă sună cunoscut?

Ai mereu în geantă câteva lucruri indispensabile: haine şi lenjerie de schimb, şosete, periuța de dinți, produse de make up şi de igienă intimă, poate şi încălțăminte de schimb, just in case. Deci nu ştii cum e să porți o poşetuță simpatică.

"La tine sau la mine?" e una dintre replicile pe care le rostiți cel mai des. Iar dacă nu ai geanta sus menționată, decizia e clară: "Ori amândoi la mine, ori fiecare la casa lui".

Când comandați mâncare, doar unul va păstra resturile.

Nu puteți să faceți sex de câte ori vă doriți. O fi bine să ai timp să ți se facă dor de iubi, dar asta nu te ajută cu nimic când eşti "horny" şi nu sunteți împreună.

De câte ori cauți ceva în geantă trebuie să ai grijă să nu iasă la lumină chiloțeii sexy pe care îi ții după tine "just in case".

Când îți spune să îți laşi câteva lucruri la el îți spui că probabil asta înseamnă dragostea adevărată.

Iar când vine momentul în care faceți schimb de chei... Ladies, la faza asta deja vă gândiți cum va arăta rochia voastră de mireasă, right? Hold your horses! E o cheie, nu un inel de logodnă!