Când te gândeşti la vedete, inevitabil te gândeşti la conturi "grase", maşini scumpe, case impunătoare şi alte semne de bogăție. Well, nu chiar toate starurile pun preț pe avere. E clar că nu-i deranjează, dar unii chiar preferă să trăiască simplu. Bine, dacă te gândeşti, s-ar putea ca tocmai ăsta să fie secretul...

FOTO. 6 superstaruri care nu dau doi bani pe fițe

Uite 7 celebrități care au averi de milioane de dolari, dar trăiesc ca orice om obişnuit.

Halle Berry

Este una dintre actrițele de culoare cel mai bine plătite, dar când nu e în lumina reflectoarelor se comportă ca orice mamă şi soție normală. Face cumpărături cu copilul de mână la magazine obişnuite şi foloseşte transportul în comun, obicei pe care îl consideră perfect normal.

Kate Middleton

E greu să spui că ai o viață banală, de om simplu, când eşti măritată cu un prinț, dar ducesa de Cambridge reuşeşte de cele mai multe ori să o facă. Atunci când te gândeşti la o prințesă, o asociezi cu ținute scumpe şi pretențioase, dar de fapt Kate nu a pus niciodată preț pe ținutele exclusiviste. De fapt a fost printre primele celebrități care au purtat haine destinate publicului larg şi nu are o problemă să poarte aceleaşi ținute de mai multe ori.

Matthew McConaughey

A locuit într-o rulotă înainte de a fi celebru şi nu a renunțat la asta nici după ce a făcut primul milion de dolari. Şi-a justificat alegerea prin faptul cu rulota este reprezentativă pentru minimalismul din viața lui şi cea mai bună armă antistres, în timp ce o casă mare ar necesita mult mai multă atenție şi energie.

Sarah Jessica Parker

Dacă o asociezi cu personajul ei din Sex and the City, s-ar putea să o crezi puțin "piți", dar în viața reală preferă outfiturile simple şi confortabile. Şi modestia este o valoare pe care o insuflă şi copiilor săi. De exempl, îşi îmbracă fiul cu haine "moştenite" de la frații ei şi de la verii lui mai mari. "Nu cred că i-am cumpărat vreodată haine. Poate o geacă de iarnă... Îi cumpăr, în schimb, încălțăminte pentru că picioarele fiecărui om sunt diferite", spune Jessica.

Keanu Reeves

A făcut milioane de dolari din rolurile sale, dar asta nu îl împiedică să folosească transportul public, să îşi cumpere haine la reduceri sau să îşi petreacă timpul liber în parc, nu în locuri de fițe. Şi nu pentru că ar fi zgârcit, din contră. Omul a renunțat la aproape 85% din veniturile obținute pentru Matrix, banii ajungând la echipele care s-au ocupat de efectele speciale şi de costume. "Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc. Aş putea trăi câteva secole din ceea ce am adunat până acum", a spus la un moment dat Keanu Reeves. Apropo, ştiți că legenda spune că de fapt ar fi nemuritor, nu?

Julia Roberts

E strălucitoare pe ecran şi în lumina reflectoarelor, dar în rest este o femeie absolut normală. Una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood adoră să se îmbrace în haine comode şi chiar modeste, cultivă legume în grădina proprie şi tricotează haine pentru copiii ei.

Lady Gaga

Când spui Lady Gaga, te gândeşti la extravaganță. Dar nu şi în viața de dincolo de scenă. Artista adoră ținutele simple, chiar convenționale, pe care adesea le cumpără la reduceri. Ai crede că mănâncă doar prin localuri pretențioase? Well, de fapt adoră să gătească. Ca o italiancă veritabilă, specialitățile ei sunt pizza, pastele şi ravioli. "De ce se uită lumea la mine de parcă aş fi nebună când folosesc cupoane la alimentara sau când încerc să negociez un preț?", a postat la un moment dat Lady Gaga pe contul ei de Twitter.