Moda se schimbă cu o repeziciune amețitoare, dar unele trenduri parcă rămân de actualitate mai mult decât e cazul. Şi chiar dacă lumea s-a cam săturat de ele unii se încăpățânează să le menține în viață.

Uite 7 trenduri din ultimii ani de care ne-am cam săturat şi care ar cam trebui să dispară:

Dresurile colorate sau colanții la fel de colorați erau un "must have" acum câțiva ani. E drept că atrag privirile tuturor, ceea ce e un lucru bun dacă ai picioare frumoase. Dar totuşi...

Bretonul drept era la un moment dat visul oricărei tipe. Mai ales că Barbie era atât de frumoasă cu el. Dar come on... Parcă e un look cam artificial, nu?

Sprâncele tatuate ar cam trebui să dispară de tot. Pentru că majoritatea arată horror, tbh.

Autobronzantul ar trebui să ajungă şi el la capitolul istorie. E drept că o piele uşor bronzată arată mai fresh, dar parcă tot bronzul natural arată mai bine. Măcar nu are tenta aia de portocaliu...

Rochiile voluminoase au fost date deoparte de designeri. Acum aceştia le recomandă pe cele simple şi care respectă linia corpului.

Blana naturală a fost multă vreme semn de bogăție şi clasă, dar de la o vreme parcă a devenit ceva mai accesibilă. Aşa că tot mai multă lume a început să o poarte. Totuşi, marii designeri au început să refuze să o mai folosească în colecțiile lor, ca un mesaj contra cruzimii față de animale.

Gențile şi pantofii cu lac devin încet-încet istorie. Poate că arată bine la fetițe, dar în rest nu ştim ce să zicem...