Ştii deja că 2016 a fost anul sclipiciului! S-a purtat în makeup, în modă şi chiar în păr, aşa că, dacă te cam dor ochii după atâta strălucire, hai să îți arătăm pentru ce trebuie să te pregăteşti în 2017. Nu de alta, dar te prind trendurile din urmă şi tu rişti să nu fii pe fază.

Astea sunt culorile anului 2017 în materie de hairstyle. Ţi-ai vopsi părul aşa?

Eşti gata? Ia notițe, că poate te ascultă cineva ;)

Fardurile lucioase

Nu sunt ceva nou, dar anul ăsta revin în forță. Şi nu e vorba de fardurile aea sidefate, ci de cele cremoase şi cu aspect glossy! Punem pariu că abia aşteptați să le încercați!

Naturalețea

#IM #IsabelMarant #SS17 #Show #PalaisRoyal #PFW production by @BureauBetak

A video posted by Isabel Marant (@isabelmarant) on

Nu e fiță, ci chiar se poartă look-ul cât mai fresh anul ăsta! Alicia Keys a furat startul încă din 2016, când a anunțat că renunță la "masca" machiajului, iar acum treaba asta se pare că devine o modă. Te ține să încerci?

Influențe din anii '80

🆒🍃

A photo posted by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Ştii deja că moda revine periodic, aşa că brace yourselves! În 2017 ne întoarcem un pic în anii '80. Unii poate se bucură, alții probabil sunt îngroziți, pentru că s-a spus că acea perioadă a fost cea mai nasoală din istoria modei şi a frumuseții. Nu ştim dacă e de bine sau nu, aşa că îți spunem doar să te pregăteşti pentru un an foarte colorat.

Cărarea într-o parte

Girl powa 💥 @morgane_martini 💄 @jennifer_yepez 💇🏾

A photo posted by Grace Mahary (@gracemahary) on

Dacă te temeai că în materie de hairstyle vin vremuri complicate, află că o simplă pieptănătură într-o parte te va umple de like-uri virtuale şi reale. Merge cam la orice ținută şi îți va da un aer fresh şi natural. Şi tot ce trebuie să faci e să îl aşezi cu mâna.

Oja în culori metalice

Girl powa 💥 @morgane_martini 💄 @jennifer_yepez 💇🏾

A photo posted by Grace Mahary (@gracemahary) on

Partea bună e că are un aspect futurist. Partea mai puțin bună e că s-ar putea să fie costisitoare, pentru că dacă le vrei neapărat e mai bine să mergi la un salon specializat.

Blondul cenuşiu şi stilul "silver ombre" sunt un "must" când vine vorba de hairstyle.

Microblading

Sprâncenele tatuate nu au arătat niciodată mai natural. Partea proastă e că e destul de costisitor să le obții şi că, dacă vrei să faci o schimbare, nu ai cum în următorii 2-3 ani. Partea bună e că nu au nevoie de retuşuri şi că nu doare, pentru că procedura se face cu anestezie locală. Dacă te bagi sau nu, e decizia ta!