Pentru elevii americani, balul de absolvire e unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. De aceea contează foarte mult cu cine apari la braț în seara marelui bal.

Fanii cu vise mari au apelat la vedetele lor preferate ca să-i însoțească și surprinzător o parte dintre ele au zis chiar DA!

WTF! Abia a împlinit 29 de ani, dar Adele știe deja cum va arăta la BĂTRÂNEȚE

Taylor Swift - a participat la balul de abolvire de la Hillcrest High School, în Tuscaloosa, alături de fanul ei Whit Wright, ca parte a unui show TV: Once Upon a Prom.

Rihanna  - a acceptat provocarea aceluiași show TV pentru un tip pe nume Richard.

Demi Lovato - i-a promis colegului său de la grădiniță, pe nume Nolan, că vor merge împreună la bal. Deși Demi devenise deja vedetă, s-a ținut totuși de promisiune!

Drake - povestea a fost mai emoționantă în cazul lui. Artistul a acceptat să fie partenerul unei fete de 15 ani, Kennedy Brown, care suferea de o tumoră pe creier în fază terminală. Colegii au organizat petrecerea mai devreme pentru ea, iar Drake i-a făcut seara cu totul specială.

Katy Perry -  nu și-a surprins un singur fan, ci un liceu întreg. Nu mai participase până atunci la un bal de absolvire și a vrut să vadă cum e.

Brandy - era o artistă celebră în 1996 când a primit propunerea de la cel care avea să devină un baschetbalist faimos, Kobe Bryant. El i-a plătit biletul de avion spre Philadelphia cântăreței și a tratat-o ca pe o regină.

Tupac Shakur - nu doar că a spus "Da" la propunerea unei fane de a merge cu ea la bal, ci i-a dat și 1.500 de dolari pentru a-și cumpăra rochie și a luat-o de acasă cu limuzina.