Oriunde mergi, trebuie să respecți legile locului. Dar unele reguli sunt pur şi simplu dubioase şi u poți să nu te întrebi ce o fi fost în capul celor care le-au scornit. Nu de alta, dar unele par de-a dreptul bancuri. Doar că nu sunt!

Uite cele mai WTF interdicții din jurul lumii.

TOP 20 cele mai IDIOATE legi sexuale din lume. În Nevada este interzis prin lege ca bărbații cu mustață să sărute femei

În Marea Britanie e interzis prin lege să mănânci biscuiți în ziua de Crăciun.

Legea a fost dată în 1644 de Oliver Cromwell, care a interzis Crăciunul pentru că îl considera ilegal. Asfel s-a interzis, printre altele, să se consume biscuiți şi dulciuri în ziua de Crăciun. Şi atât! Ce e cel mai curios, e că legea e încă în vigoare, deşi nimeni nu o respectă.

În Marea Britanie nu ai voie să atingi balenele.

Say whaaaat?!? Mda! Balenele, delfinii şi alte mamifere marine aflate pe o rază de 5 km de țărmul Marii Britanii sunt considerate proprietatea reginei, aşa că nu ai voie să le atingi.

În China nu ai voie să salvezi pe cineva de la înec.

Legea vine din filosofia care spune că este imoral să intervii în destinul unei persoane. Iar alții cred că e doar o modalitate de a controla populația foarte mare a țării. Oricum ar fi... W! T! F!

În Franța este ilegal să te săruți în gară.

Da, da! Vedeți bine! E ILEGAL să te săruți pe peronul gării! in 1910, când deseori trenurile plecau cu întârziere din gări din cauza cuplurilor care nu se puteau despărți. Aşa că să nu te miri dacă undeva lângă zona de fumat o să vezi şi zona de sărutat.

În Veneția, Italia, este interzis prin lege să hrăneşti porumbeii.

Autoritățile locale au decis să-i amendeze pe cei care hrănesc porumbeii. Nu de alta, dar s-au săturat să tot curețe după ei. După porumbei!

În Canada nu ai voie să plăteşti doar cu monede

Deci nimeni nu poate să spargă puşculița şi să plătească ceva cu conținutul ei. Decât dacă suma de plată e mai mică de 10 dolari. Dar asta nu înseamnă că nu poți să plăteşti cu una de cinci dolari şi restul mărunțiş :D

În Samoa este ilegal să uiți de ziua de naştere a soției.

Pedeapsa? O amendă care va ajunge direct în buzunarul "victimei".

În Thailanda este ilegal să calci pe bani.

Ca să nu "murdăreşti" persoanele care sunt tipărite pe ele.