Ladies, ştim că vreți să fiți cât mai frumoase şi să nu băgați prea mulți bani în asta, aşa că avem pentru voi câteva trucuri ieftine şi simplu de pus în aplicare.

Pentru un păr frumos şi care se îngraşă mai greu, adăugați 2-3 linguri de sare în şampon.

Pentru gene şi sprâncene mai dese, combinați o parte aloe, o parte ulei de ricin şi două părți vitamina E, iar soluția rezultată o aplicați cu o pensulă curată de mascara.

Contra cearcănelor folosiți un mix de zaț de cafea şi ulei de cocos, în părți egale, pe care îl aplicați apoi pe zona de sub ochi. Lăsați să acționeze 15 minute şi repetați de 3-4 ori pe săptămână.

Celulita nu dispare, indiferent cu câte creme speciale te-ai da? Încearcă şi asta: 2 linguri de ghimbir dat pe răzătoare, 5 linguri de argilă cosmetică şi 10 linguri de apă caldă. Amestecul se aplică pe zonele cu probleme şi deasupra se pune folie de prospețime. Stai cu masca pe tine o oră, apoi îndepărtează folia şi fă un duş cald. Cu o aplicare pe săptămână, ai şanse să arăți perfect când ieşi la plajă.

Eşti obsedată de a avea unghii frumoase şi puternice? Rețeta perfectă este asta: o parte ulei de cocos, o parte miere şi câteva picături de ulei de lavandă. Păstrează amestecul într-o sticluță de ojă pe care ai curățat-o, pentru o aplicare mai uşoară.

Cum scapi de punctele negre când ai rămas fără benzi speciale sau nu ai timp să mergi la cosmetică? O linguriță de apă caldă, o lingură de făină şi o linguriță de miere. După ce amesteci bine, înmoaie o dischetă demachiantă sau o bucată de material şi aplică pe zona cu probleme pentru 15 minute.

Dacă ai probleme cu pigmentarea zonei subrațului, aplică o compresă făcută din cartof crud dat pe răzătoare şi las-o să acționeze jumătate de oră.

Pentru albirea dinților, încearcă un mix de căpşune pisate şi bicarbonat, în părți egale. Spală-te cu el pe dinți de două ori pe lună, în loc de pastă de dinți. Evident, în restul zilelor curăță-ți dinții cum o faci de obicei.