De câte ori ieşi din casă, indiferent unde ai merge, ai grijă să ai un outfit ireproşabil, corect? Dar punem pariu că ai făcut şi tu câteva greşeli de care n-aveai habar. Cum ar fi să porți "balerini" la orice, doar pentru că sunt comozi, to say the least...

Uite 9 greşeli de stil pe care probabil nu ți-ai dat seama că le faci şi pe care nu ai vrea să le repeți.

1. Tricou lung şi strâmt peste jeans.

Ştim, e o ținută comodă, dar îți "lungeşte" foarte mult trunchiul şi îți "scurtează" picioarele. De preferat este să îl bagi în pantaloni, chiar şi parțial, sau măcar să porți un tricou mai larg.

2. Îți plac prea mult gențile volumionase

Ştim că sunt practice şi că ai atât de multe lucruri în ele, încât ai zice că eşti mereu în excursie, dar nu se potrivesc chiar la orice outfit şi cu siguranță nu merg la orice eveniment.

3. Porți "balerini" la orice.

Ştim! Sunt comozi! Dar nu sunt potriviți chiar pentru orice outfit. Poartă-i doar când te îmbraci lejer, pentru că în general îți fac gleznele să pară mult mai groase decât sunt.

4. Ghetuțe până la gleznă cu fustă scurtă? Epic fail!

Ghetele, de fapt, nu se potrivesc prea bine cu niciun fel de fustă. În primul rând pentru că "scurtează" picioarele. Iar dacă mai ai şi o fustă scurtă, efectul vizual e horror. Alege ori pantofi fără toc, ori pantofi cu toc înalt, ori o cizmă înaltă iarna.

5. Prea multe haine largi în acelaşi timp dăunează grav look-ului.

Uneori nu suporți să te strângă nimic, dar nici nu vrei să arăți ca şi cum te-ai îmbrăcat cu un sac, nu? Sau cu mai mulți...

6. Pantaloni scurți cu dres? No way!

Imagine mai dezastruoasă decât asta nu o să vezi niciodată! Ladies, pantalonii scurți sunt un obiect vestimentar de vară. Deci nu mai încercați artificii!

7. Pantofii cu un număr mai mare = dezastru!

În ultimii ani ai văzut pe toate drumurile pantofi cu toc în care mai încăpea un deget şi ai crezut că "aşa se poartă". Dar nu e nimic mai aiurea decât să vezi un pantof care e mereu gata gata să scape din piciorul "Cenuşăresei".

8. Jeansii care nu sunt măsura potrivită ar trebui interzişi!

Ştim că blugii au tendința să se lărgească în timp, aşa că dacă sunt puțin largi când îi probați, alegeți altă măsură. Altfel, în timp vor sta pe voi "ca pe gard"! Şi nu vă doriți asta, nu?

9. Bretelele de la sutien la vedere? Wrong!

Nu-ți permiți să nu porți sutien sau să porți sutien fără bretele? S-au inventat bretelele transparente! Nu ai nicio pereche pe acasă şi nici nu ai timp să fugi să cumperi? O simplă agrafă pentru hârtie îți rezolvă problema şi nu trebuie să ieşi cu bretelele la vedere