Ştiți momentele alea în care un tip dă ochii peste cap când aude de o comedie romantică sau de o sesiune de shopping, doar pentru că sunt chestii "de fete"? Well, să nu-i mai credeți că nu le place. Pentru că atunci când nu-i vede nimeni... adoră, de fapt, să facă astfel de lucruri.

LOL! Cum arată pozele de Instagram ale fetelor refăcute de TIPI

Le place să bârfească. Doar că la ei asta se numeşte analiză ;)

Le place să meargă la shopping. Dar nu cu iubi ;) Aşa că... shhh!

Dansul nu e pentru ei... decât atunci când nu-i vede nimeni sau când au băut acel pahar în plus care le "dezleagă" picioarele.

O baie cu spumă şi un pahar de vin funcționează şi pentru ei la fel de bine ca pentru tipe după o zi lungă şi grea. Cu condiția să nu ştie nimeni ce fac ei acolo ;)

Mâinile în şolduri sunt doar o chestie a fetelor? Yeah, right! Uitați-vă bine în jur când sunteți printre tipi şi o să vedeți că le plaaaace ;) Mai ales când încearcă să flirteze şi o fac mai mult sau mai puțin conştient, pentru a atrage atenția spre "aparatul" de care dispun, cu care speră să impresioneze ;)

Folosesc pe ascuns produsele de baie ale iubitelor pentru că miros atâââât de bine! Yummm!

O comedie romantică la cinema? Noooo way, va spune el! Istoricul filmelor văzute online? Ghici ce o să găseşti acolo!

Prețul unei poze perfecte? Niciodată prea mare! Cu condiția să nu ştie iubi cât s-au chinuit să iasă. Nu de alta, dar nu vor mai putea să o certe niciodată pentru faptul că îi ia un secol să facă o fotografie pentru Facebook sau Insta ;)

Le place să cânte la duş la fel de mult cum le place şi fetelor. Dar evident că nu ar recunoaşte asta!