"Fă-ți ordine în lucruri" e probabil expresia care ne stresează pe toți după ce am auzit-o de atâtea ori în copilărie. Mulți o aud şi când se fac ceva mai mari, pentru că nimeni nu înțelege că de multe ori ți-e mai uşor să te descurci în haos, decât printre lucruri atent aşezate la locul lor.

VIDEO LOL. Cum face un tip curățenie înainte să vină iubita pe la el

Pentru cei care preferă dezordinea organizată şi pentru cei care nu înțeleg noțiunea asta, avem 9 motive pentru care e bine să fii ceva mai "messy". Motivul numărul 6 e cel mai tare EVER!

1. Ai mai multă intimitate pentru că nimeni nu o să intre în camera ta de teamă că s-ar putea să-l muşte ceva de mână sau de picioare.

2. Ai totul la vedere, aşa că nu va trebui să răscoleşti dulapul după tricoul preferat.

3. E mai practic să muți o "grămadă" de lucruri dezordonate din loc în loc, decât să pierzi vremea punându-le pe fiecare în locuri diferite.

4. Tu ştii unde se află orice lucru din dezordinea ta, iar dacă cineva te pune să te organizezi sau ți-o organizează cu forța o să-ți ia zile întregi să te adaptezi. Deci nu o să fii bun de nimic.

5. Eşti mai relaxat când nu găseşti ceva pentru că ştii sigur că se află undeva. Dar, după ce faci curățenie, s-ar putea să ai atacuri de panică gândindu-te că poate ai aruncat lucrul ăla pe care încerci să-l găseşti în toată ordinea aia!

6. Ai şansa să îți faci din când în când surprize plăcute. Cum ar fi să găseşti bani în locuri în care nu te aşteptai fix când aveai mai mare nevoie.

7. Messy e noul sexy! Bine, nu o să zică nimeni că dezordinea din camera ta e sexy, dar probabil şi look-ul tău e cam la fel. Deci... bine boossss!

8. Faci economie de timp. De ce să pierzi vremea cu curățenia, când poți face chestii mult mai interesante.

9. Nu te stresezi cu gândul că vine ziua de curățenie. Viața e prea scurtă ca să o complici cu asemenea activități inutile. Pentru că oricum a doua zi după ce ai făcut ordine locul va arăta la fel ca înainte.