Puțini sunt cei care n-au încercat măcar o dată să fumeze iarbă, fie din curiozitate, fie ca să se simtă bine cu prieteni, fie chiar la presiunea grupului sau la o petrecere la care oricum toată lumea o făcea, "deci WTF!". Fiecare decide pentru el şi nu are nevoie de lupi moralişti care să îi spună ce şi cum înseamnă să te droghezi chiar şi cu chestii "soft". Dar înainte să încerci, indiferent de motivele pentru care o faci, e bine să ştii la ce să te aştepți. Mai ales dacă eşti puțin control freak în viața de zi cu zi.

Un artist a desenat sub influența tuturor drogurilor! Rezultatele sunt incredibile!

Deşi se zice că eşti "high", unii se duc "down" rău, pentru că iarba nu face decât să accentueze starea de moment.

S-ar putea să devii un mare paranoic odată ce jointul începe să-şi facă efectul. Şi asta numai distracție nu se cheamă. Pe bune!

În plus, ştii gândurile alea care îți "aleargă" prin cap mai toată ziua? Când bagi un joint zici că sunt la Olimpiadă, la 100 de metri garduri. Deloc relaxant!

Realitatea aia deformată care ți se aşterne în fața ochilor s-ar putea să nu-ți placă deloc. Şi e greu să te distrezi la fel ca ăia care râd pe lângă tine de parcă au băut gaz. Nefumat s-ar putea să te distrezi mai bine ;)

Dacă zici "pas", scapi şi de atacurile de panică pe care rişti să le ai şi care sunt chiar nasoale. Rău!

Știai că Sia a fost dependentă de droguri? ”Mi-au distrus creierul” | #ZUTOPIA

Dacă te oftici că nu simți şi tu ca restul, nu înseamnă că trebuie să încerci o doză "de cal". Pe bune! Poate pur şi simplu nu e de tine...

Dacă nu ai o stare tocmai bună, nu trage un joint doar din spirit de turmă. Ceilalți se vor distra, iar tu o să stai cuminte într-un colț, aşteptând să-ți treacă. Not funny! Iar povestea cu "spiritul de turmă" e valabilă oricând.

Dacă îți cumperi singur iarba, sigur ai găsi ceva mai bun de făcut cu banii.

Cum ar fi să cumperi bere. Aia măcar ține şi de foame, cât de cât! Că doar e aliment :)