Fetele caută, în general, să aibă iubiți mai mari decât ele, însă, hei!, nu e nimic rău în a ieşi cu cineva mai mic. OK, un tip mai mare probabil că te face să te simți protejată, sigură şi răsfățată şi, în plus, nu o să se uite nimeni ciudat la voi. Dar cine mai dă doi bani pe gura lumii?

7 lucruri enervante pe care le aud femeile care au iubiți mai tineri

Vârsta nu este şi nu ar fi trebuit să fie niciodată o barieră în calea iubirii, aşa că nu vedem niciun motiv pentru care o fată sau o femeie nu ar putea să aibă un iubit mai mic decât ea. Din contră, avantajele sunt uriaşe!

De la un tip mai tânăr nu o să auzi niciodată "nu pot, sunt obosit" atunci când ai chef de ieşit, de mers la film sau de vreo nebunie. În plus, te va alimenta şi pe tine cu energie şi te va face să te simți cu câțiva ani mai tânără.

Vei avea ocazia să încerci toate nebuniile cu el, în timp ce un tip mai mare decât tine s-ar putea să te țină în loc.

Îți va admira mereu independența şi va şti că se poate baza şi el pe tine. În schimb, un tip mai mare "ştie mai bine" şi va încerca să te domine.

Poți să "copilăreşti" din nou pentru că alături de un iubit mai tânăr nu trebuie să fii mereu serioasă şi matură. Evident, e important să rămâi cu picioarele pe pământ, dar cine spune că nu îți poți lua zborul din când în când?

Un tip mai mic decât tine va accepta să-i dai sfaturi şi îți va respecta, în general, părerile. Trebuie doar să fii atentă să nu te transformi în "mamă" pentru el.

Va încerca mereu să fie mai bun, pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor tale. În orice face. Deci şi în pat ;)

Visele şi aspirațiile lui nu au pălit încă în fața scepticismului, iar energia cu care şi le alimentează te va molipsi şi pe tine şi te va face să vezi viața cu alți ochi.

Nu are o problemă cu momentele în care preiei controlul şi iei decizii. Într-o relație cu un bărbat mai matur decât tine s-ar putea să nu ai prea des ocazia asta.

În final, de ce să nu recunoaştem, un tip mai tânăr e mult mai HOT! Iar tu te vei simți o zeiță lângă el şi cu siguranță vei fi invidiată pentru aşa o "achiziție". E adevărat, s-ar putea ca invidia să se transpună în răutăți şi ironii, dar cui îi pasă?