Eşti gata să întâmpini toamna cum se cuvine? Că doar nu o să o laşi să te eclipseze cu beția de culori pe care o pregăteşte, ca de fiecare dată. Avem pentru tine cele mai tari trenduri ale sezonului, cu care cu siguranță o să fii cea mai frumoasă.

Poți să păstrezi fardurile lucioase de peste vară, gloss-ul de buze şi highliterul şi să le combini cu fardurile mai închise care se poartă în fiecare toamnă. Nu uita că încă se poartă stilul anilor '80. Iar dacă vrei să faci ceva schimbări de look, poate te inspiri de aici.

HAIRSTYLE. 10 coafuri gata în 5 minute cu care faci furori sezonul ăsta

Fardurile în nuanțe metalice au prins tot mai mult în ultimele luni şi rămân în trend şi toamna asta. Şi e bine, pentru că poți să te "joci" cu ele cum ai chef şi să le combini atât cu farduri de pleoape mai cuminți, dar şi cu farduri cât mai colorate.

Că tot vorbeam de culori, sezonul ăsta te provoacă să fii îndrăzneață, fie că vorbim de farduri, fie că vorbim de eyeliner.

Părul scurt rămâne în trend, după ce a "invadat" vara 2017. Trebuie doar să te hotărăşti dacă eşti pregătită să renunți la pletele tale. La modă o să fii sigur!

Pentru tipele care nu ar renunța pentru nimic în lume la părul lor, avem o idee: se poartă împletiturile. Da, încă! Revine moda codițelor împletite subțiri, aşa că spor!

La capitolul accesorii pentru păr îți spunem doar atât: stiliştii au optat în masă pentru funda neagră.

De ceva vreme nu se mai poartă mascara pe genele de pe pleoapa inferioară, dar toamna asta lucrurile se schimbă.

Eyeliner-ul şi rujul se poartă puțin "întinse" toamna asta. Aşa, ca şi cum tocmai te-ai frecat la ochi sau te-ai şters la gură sau ca şi cum ai fi dormit machiată.

Rozul poate nu e o culoare de toamnă, dar se poartă sezonul ăsta. Un look "all pink" te va face să ieşi în evidență.

Părul cât mai colorat deja nu mai e o noutate şi rămâne în trend şi toamna asta. Aşa că poți experimenta cât şi cum vrei.