Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți speli mai rar lenjeria intimă? Patru băieți din Danemarca s-au tot gândit la asta și au ajuns să înființeze o companie și să caute idei în acest sens.

Aceștia s-au gândit la un moment dat că planeta are foarte mult de suferit din cauza apei și a detergentului folosite la spălarea boxerilor pe care ei toți îi purtau, așa că au realizat boxerii care conțin argint. Argintul nu face altceva decât să omoare 99,9% din bacteriile de pe lenjerie. Se pare că acest metal antimicrobian este folosit și de NASA pentru a purifica apa astronauților.

„Modul nostru tradițional de cumpărare, purtare, spălare și aruncare a lenjeriei intime este o risipă teribilă de resurse și este extrem de dăunătoare pentru mediul înconjurător”, a declarat Mads Fibiger, CEO și colaborator al companiei. „Îți poți purta lenjeria de corp mult mai mult timp înainte de spălare. Economisim timp și bani și reducem pierderile de apă și de energie”, a spus Fibiger.

Două perechi de boxeri pentru bărbați au prețul de 64 de dolari, iar pentru femei 56 de dolari. Până acum, compania a vândut peste 200.000 de produse la aproximativ 50.000 de clienți.

Tu ai cumpăra o astfel de pereche de boxeri?