Când ies undeva, fetele trebuie să meargă împreună la baie. Cel puțin două câte două. De parcă toaleta ar fi un loc periculos sau bântuit în care se tem să meargă singure. De fapt, motivele sunt cu totul altele şi le scapă multora.

LOL! Filmul unei ieşiri în oraş CA FETELE. Recunoaşteți scenariul?

Iată motivele reale pentru care fetele merg împreună la baie, deşi spun că au de gând doar să-şi pudreze nasul.

Toaleta e locul perfect pentru bârfă. Dacă pereții de acolo ar putea vorbi, bărbații ar prefera să fie surzi :))

În timp ce schimbă păreri "de toaletă", fetele îşi refac cât de cât şi machiajul. Dar nu ar putea niciodată să o facă singure, pentru că au nevoie de o părere avizată, nu doar de o privire în oglindă.

Vorbesc despre tipii drăguți pe care i-au reperat în local şi stabilesc o strategie de "agățat".

Toaleta e singurul loc liniştit din local de unde pot suna acasă să spună că se plictisesc şi că o să se întoarcă devreme. Mâine devreme :)

Dacă vrei să scapi de un tip dubios care se tot ține după tine, nu e niciun loc mai "safe" decât baia. Şi evident trebuie să iei o prietenă cu tine, să-ți țină de urât.

Dacă pereții ar avea ochi, ar avea o mulțime de poveşti despre fetele uită de orice maniere pe acest teritoriu necucerit de bărbați. Fustele şi bluzele se ridică pentru ca ciorapii, bikini şi sutienele să fie repoziționate corespunzător. Chiar dacă nu sunt cabine libere! Iar când ajung în fața oglinzii nimic nu le împiedică să îşi facă un scurt "consult" stomatologic, pentru a se asigura că nu au nimic între dinți.

LOL. Cum arată oamenii când au nevoie URGENT la toaletă - FOTO

Baia fetelor este şi locul potrivit pentru plâns. Cu lacrimi sau fără! Mai ales după prea multe cocktailuri. Nu ne împiedică nimic să spunem că ar fi locul perfect pentru filmarea unei telenovele sau pentru amplasarea unui cabinet de consiliere psihologică.

TOALETOSCOP! Ce faci la toaletă în funcție de zodie!

Toaleta unui bar sau club este locul "de şedință" în care fetele se aduc unele pe altele cu picioarele pe pământ.

Dacă două cupluri ies împreună, iar fetele pleacă la baie în acelaşi timp, s-ar putea să nu fie semn bun pentru "masculii" de la masă.

Desigur, ar mai fi şi varianta asta: