Facebook este o rețea pentru absolut toată lumea care vrea să-şi facă un profil, dar unii parcă nu au nicio limită atunci când vor să îți împărtăşească ce au mai făcut.

Vă prezentăm cele mai dubioase tipuri de părinți pe care îi întâlneşti pe Facebook. Şi e greu de crezut că există cineva care nu are asemenea persoane în lista de prieteni.

Viitoare mame care împărtăşesc cu prietenii virtuali fiecare pas al sarcinii. Pe bune? Poate nu toată lumea vrea să ştie cum te simți când bebe îți dă la ficat...

Părinți care arată tuturor absolut tot ce face copilul lor, fără să se gândească o clipă că "ăla mic" va creşte şi poate nu va vrea ca pe Internet să existe poze cu el pe oliță sau în fundul gol la plajă.

Părinți care au poza copilului la poza de profil.

Părinții care ştiu TOT şi care se grăbesc cu sfaturi, chiar dacă nu le cere nimeni.

Părinții care, dacă postezi o poză sau un clip cu un animăluț simpatic, îți vor lăsa un comentariu în care vor spune că şi "ăla mic" al lor face la fel. Dar care se supără dacă spui că animalul tău de companie e ca un copil. Eşti insensibil/ă!

Părinții care le spun celorlalți pe Facebook că dacă nu au un copil au trăit degeaba. Really?!?

Părinții care se plâng că nu pot dormi, mânca, merge la baie, ieşi în oraş din cauza copiilor şi care te fac să te întrebi dacă se vaită sau se laudă.