Ştii momentele alea de la începutul unei relații când ți-e ruşine şi să te duci la baie când eşti pe la iubi ca să nu se prindă cumva că nu eşti personajul ăla de basm pe care l-a aşteptat toată viața? Get over it! Toți suntem oameni şi avem nevoi şi obiceiuri, unele mai delicate, altele ceva mai "gross". Ideea e că până la urmă oricum se va prinde de ele, aşa că n-are rost să te chinui să salvezi aparențele.

Uite doar 9 lucruri de care probabil ți-e ruşine, dar pe care iubi o să le afle oricum despre tine dacă rămâneți împreună!

Mai mănânci şi de pe jos, chiar dacă a expirat regula celor 3 secunde. Sau erau 5? Well... cine numără când e ultima bucățică din ceva buuun?!?

Nu ții mereu cont de codul bunelor maniere. Cel puțin nu atât de mult ca la primele întâlniri.

Şi tu ai gaze! Da, până la urmă o să afle! Nici nu mai contează dacă se întâmplă accidental sau nu!

E valabil şi pentru mâncărimi! Şi nu vorbim de alea de la nas sau de la ochi ;)

Idem şi la capitolul transpirație!

Nu trebuie să te ascunzi sub cadă când răceşti doar ca să nu te vadă iubi când îți sufli nasul. Come on! Mai mult ca sigur ştie ce înseamnă asta!

Istoricul căutărilor pe Google poate fi ceva jenant, dar mai devreme sau mai târziu iese la iveală. Aşa că de ce să îți bați capul?

Cât de "stalker" eşti când vine vorba de Facebook, Insta' sau alte rețele de socializare? Prea mult ca să vrei să afle iubi? Atunci mai bine nu îi verifica toți prietenii sau prietenele noi pentru că până la urma funcția "autocomplete" te va da de gol. Sau, dacă o faci, măcar recunoaşte şi gata!

Dimineața nu e cel mai bun moment al zilei pentru nimeni. Şi iubi ştie asta pe propria piele. Aşa că nu te mai agita să te scoli cu o oră mai devreme doar ca să îți dai "refresh".