Crezi că supereroii sunt doar personaje fictive, dar unii dintre ei trăiesc printre noi. Poate că nu au superputeri, dar cu siguranță au un curaj nebun, care pe oamenii "normali" i-ar face să amețească.

Umbrella Man este un tip misterios care face tot felul de cascadorii la limita imposibilului şi dovedeşte că echilibrul perfect chiar există.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BALANCE PROJECT - Few days ago the mysterious Umbrella Man appeared on the top of the Liberty Bridge again. #unusualbudapest #budapest #esernyosember #umbrellaman #hungary #balanceproject #urban #vsco #vscohungary #drone #drones #dronesdaily #dronephotography #dronevideo #dronestagram #dji #djiphantom4 #aov #art #artoninstagram #picoftheday #photography #photooftheday #videography #extreme #balance #wanderlust #travel #cityscape #hendricks ———————- @ig_budapest @igworldclub @ig_europe @ignant @ig_hungary @ig_hun @thisisbudapest @djihungary @wizzaircom @redbull @redbullhu @redbulladventure @hendricksgin @napidron @dronephotoaward @drones.paradise @dronestagr.am @drones.of.earth @dronespace @dronenerds

A post shared by Peter Kallo (@kallopeter) on

 

Pasha Petkuns este un tânăr sportiv şi blogger care călătoreşte şi face cascadorii pe oriunde merge, iar apoi le postează pe rețelele de socializare. Poate crezi că e nebun, dar nu cu nebunie reuşeşti ce face el:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What is the real name of Aquaman? .🤷‍♂️ .🤣 📸 @thejasonpaul

A post shared by Pasha Petkuns (@pashatheboss) on

 

Alain Robert este un alpinist francez de 56 de ani şi i se mai spune şi Spider-Man al Franței. Se cațără pe cele mai înalte clădiri ale lumii cu mâinile goale, fără coardă de siguranță sau alt echipament. Ştiți care e culmea? Că omul are rău de înălțime.

Fred Fugen este paraşutist, dar s-a specializat în tot felull de activități în aer: pilotaj, skydiving, wingsuit flying şi tot felul de trucuri.

Oleg Cricket este cunoscut pentru cascadoriile pe care le face la mare înălțime şi pe muchii foarte înguste. Ai spune că nu are frică de nimic, nu? Ei bine, el zice că are şi el temerile pe care le au toți, doar că are obiceiul să le înfrângă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᎷY ᏞIFᎬ IᏚ Ꭺ ᎷOᏙIᎬ

A post shared by Oleg (@olegcricket) on

 

Nik Wallenda este acrobat şi cascador şi are o mare pasiune pentru mersul pe sârmă, despre care spune că este un sport pentru care ai nevoie de mult antremament special. Mai ales când faci asta fără echipament de siguranță, cum face el. Omul se antrenează 6 ore pe zi, 6 zile pe săptămână.