Când te uiți la ele e greu să-ți imaginezi, dar aceste 7 frumuseți au fost cândva bărbați. Sau băieți, pentru că unele şi-au început procesul de transformare foarte devreme.

Sigur, se vor găsi oameni care să comenteze decizia lor, dar până la urmă de ce să trăieşti altfel decât simți şi să te mulțumeşti cu ceva ce crezi că natura a "greşit" la tine?

Andreja Pejic

Andreja este un model androgin, care defilează atât ca femeie, cât şi ca bărbat. Hell, a primit premii pentru cea mai hot femeie şi cel mai hot bărbat. În acelaşi an!

Lili Elbe

Daneza a fost prima persoană care a făcut operație de schimbare de sex, în 1930.

Laverne Cox

Laverne a fost prima actriță transgender care a fost nominalizată la un premiu Emmy.

Kim Petras

S-a născut băiat, dar la 12 ani a decis să îşi schimbe sexul. Ulterior a devenit cântăreață, dar şi imaginea unui lanț de saloane de coafură.

Amiyah Scott

Model şi actriță, Amiyah se inspiră din stilul Rihannei şi al lui Lil' Kim.

Jenna Talackova

Modelul canadian a avut curajul să intenteze proces organizatorilor Miss Universe şi lui Donald Trump pentru discriminare. Şi a câştigat! Procesul, nu concursul de frumusețe, dar nici nu a mai contat la câtă popularitate şi simpatie a obținut.

Carmen Carrera

Născută Christopher Roman, Carmen este vedetă TV şi model în SUA. Victoria's Secret a primit solicitarea de a folosi drept primul model transgender.