Fiecare tatuaj are o simbolistică pentru cel care îl poartă. Unii şi le fac pentru a marca momente fericite din viață, alții pentru a le aminti de persoane dragi, iar alții pentru a-şi aminti mereu de experiențe care i-au marcat.

Unii au ales, culmea, momente triste pe care să le poarte cu ei toată viața, iar poveştile lor îți vor face pielea de găină.

Posesorul acestui tatuaj a ținut să îşi imprime pentru totdeauna pe piele casa copilăriei, imaginea câinelui său şi inițialele părinților, după ce toate au devenit istorie în urma unei explozii care  a şters toate acestea de pe fața pământului.

Dacă mai e nevoie să vă spunem şi nu ați citit printre rânduri, tipa asta şi-a tatuat trăsăturile marcante ale tatălui ei după ce acesta a trecut în nefiiință.

Nicio luptă nu mai pare atât de grea când e dusă în doi. Iar acest tip are o soție care luptă cu depresia, iar el o susține din toate puterile şi a vrut să spună povestea asta printr-un tatuaj care să le amintească mereu de asta.

Ţi se pare un tatuaj stupid? Nu e deloc! Modelul este un bilețel lăsat de o mamă pentru copiii ei şi tatuajul a fost făcut după ce femeia a decedat.

Aşa "arată" râsul unui copil, iar tipul şi l-a făcut după ce fiul său a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Mesajul scris de un tată fiului în clasa a doua va fi acum şi pe pielea sa, nu doar într-un album de amintiri.

Fiecare linie reprezintă pentru acest tip încă un an fără droguri.