De multe ori ne abținem de la anumite lucuri pentru că ne facem griji pentru ce vor crede părinții sau prietenii. Well, ei sunt cea mai bună dovadă că uneori e mai bine să îți urmezi instinctul, oricât de ciudat ar părea un lucru.

Uite 9 oameni cărora pur şi simplu nu le-a păsat de "gura lumii" şi care se simt excelent când li se spune "ciudați". Pentru că sunt unici.

Monami Frost

Monami este din Letonia şi este model şi blogger. E greu spre imposibil să îi numeri tatuajele, dar ştim că pe primul şi l-a făcut la 14 ani. Deşi mulți ar cataloga-o drept o ciudată şi o fată rea, Monami nu bea, nu fumează şi este împotriva drogurilor.

Andrey Bartenev

Andrey este un artist rus ale cărui lucrări sunt expuse în unele dintre cele mai mari muzee, dar unii îl consideră un ciudat pentru felul în care se îmbracă. Totuşi, el continuă să poarte ținutele despre care spune că sunt în totală conformitate cu imaginația sa, nu cu gusturile celor din jur.

Beth Ditto

Beth este solista trupei Gossip şi se descrie drept o "grasă care şi-a acceptat aspectul". Mulți o consideră excentrică pentru că, în ciuda siluetei sale, sau a lipsei ei, ca să fim exacți, apare pe scenă în outfituri destul de îndrăznețe. Dar ei nu-i pasă şi nu înțelege de ce ar trebui să o arzi "low profile" din cauza unor kilograme în plus.

Baddie Winkle

Baddie are 89 de ani şi cu toate astea se comportă ca o adolescentă. Se îmbracă în culori vii şi strălucitoare şi nu pentru că a dat în mintea copiilor, ci pentru că asta a făcut toată viața. A devenit cunoscută când strănepoata ei a decis să-i facă un cont de Instagram şi să o arate lumii întregi.

Luis Padron

Luis este un argentinian îndrăgostit de elfi atât de tare, încât a cheltuit mii de dolari pe operații estetice ca să arate ca unul. Mulți îl suspectează că ar avea probleme psihice, dar el vrea doar să-şi urmeze visul.

Daryl Belmares

Daryl a vrut să aibă cele mai mari urechi din lume şi le-a obținut. Şi-a întins lobii atât de mult, încât acum şi-i poate înfăşura în jurul capului. Yikes!

Grace Neutral

Grace şi-a făcut o mulțime de modificări la corp, dar una dintre cele mai neobişnuite este faptul că şi-a injectat vopsea în ochi pentru ca partea albă să devină albastră

Angelica Kenova

Angelica a vrut să fie o păpuşă Barbie vie şi a reuşit. Culmea, legenda spune că nu ar avea nicio operație estetică şi că acest look este rezultatul unei diete stricte şi al unui machiaj impecabil.

Enigma

Enigma este un înghițitor de săbii care a vrut să îşi transforme corpul într-un obiect de artă. Aşa că şi-a tatuat un puzzle uriaş, inclusiv pe față.