Ştiți copiii ăia simpatici din reclame pe care la un moment dat îi vedeai peste tot pe net, prin reviste, la TV? Mereu cu aceeaşi poză, chiar şi după ani de zile. Ce s-a întâmplat cu ei după... nu prea s-a gândit nimeni niciodată.

Hai să vedem cum arată în prezent copiii "one hit wonder". Pe unii ar fi aproape imposibil să-i recunoşti!

Kristina Pimenova a devenit cunoscută la 4 ani.

Acum are 11 ani, colaborează cu case de modă celebre, inclusiv Prada sau Burberry şi de când a făcut poza de mai sus, care i-a adus celebritatea, a mai jucat în vreo 20 de reclame. Poate chiar ai văzut-o, dar habar n-aveai că e ea. În 2014, Kristia a fost declarată cea mai frumoasă fată din lume.

Spencer Elden probabil nu-ți spune nimic, nu? Dar dacă zicem bebeluşul de pe coperta albumului "Nevermind" al celor de la Nirvana? Parcă mai vii de acasă! Atunci avea 4 luni şi părinții au primit 200 de dolari pentru şedința foto. Azi clar nu l-ai mai recunoaşte. În primul rând nu mai pozează nud, în al doilea rând are 26 de ani şi tu nu l-ai mai văzut de când era mic. Uite cum a evoluat:

Mackenzie Foy sună cunoscut? Nu prea? Dar Renesmee Cullen, fetița lui Edward şi Bella în "Twilight".

Mackenzie are acum 17 ani.

Josh Bateson sigur habar n-ai cine e, dar îl vezi cam în fiecare zi pe un ambala de ciocolată. Tadaaam!

Sharbat Gula nu a apărut în nicio reclamă, dar fotografia pe care i-a făcut-o un jurnalist în timpul războiului din Afganistan într-o tabără de refugiați din Pakstan a făcut înconjurul lumii. A fost supranumită "Mona Lisa afgană" după ce fotografia ei a apărut pe coperta National Geographic în 1985. Atunci avea 12 ani, iar după alți 17 fotograful a reuşit să o găsească şi să o pozeze din nou.