Ladies, nu zice nimeni că trebuie să arătați mereu ca scoase din cutie, dar asta nu înseamnă să nu fiți atente măcar la detaiile mărunte. Pentru că ele fac diferența! Ştim că e uşor să îți prinzi părul într-o coadă "de cal" când nu ai chef sau timp să îl aranjezi, sau să îl împleteşti rapid şi să ieşi pe uşă, dar sunt unele coafuri la care ar fi mai bine să renunți.

Cozile împletite merg dacă ai până în 12 ani sau dacă vrei să arăți ca un copil. Dar altfel, nu prea sunt indicate. Mergi pe o împletitură franțuzească sau pe o "coadă de peşte". Măcar arată că ți-ai dat interesul.

Coada prinsă cu un elastic colorat denotă neglijență. Ai mereu opțiunea elasticelor subțiri care să aibă o culoare asemănătoare cu părul tău sau pur şi simplu poți înrăşura o şuviță de păr peste elastic. Observați diferența?

Cocul "gogoaşă" se poartă în casă, când stai lejer sau când faci curățenie sau la duş, când nu vrei să îți uzi părul. Altfel, rişti să arăți de parcă mai ai un cap :D

Nici cleştii de păr nu sunt indicați când ieşi în "societate". Mai ales dacă sunt foarte vizibili.

Părul ondulat + breton = Big fail! Uitați-vă la imaginea de jos ca să înțelegeți de ce, pentru că sunt mult prea multe lucruri greşite ca să le putem explica:

Ombre se poartă, dar nu cel la care se vede clar limita dintre culori. Arată de parcă nu ai avut bani de coafor şi te-ai vopsit singură acasă sau poate cu vreo prietenă.