Iarna e cel mai bun moment să te gândeşti la un "refresh". Şi cum cel mai la îndemână e să-ți schimbi coafura, hai să-ți arătăm ce spun stiliştii că se va purta anul ăsta!

11 trenduri de acum 10 ani pe care nu vrem să le revedem în 2018

Totul e să te ajute şi dotările. Ia vezi, care te inspiră?

Lob lung

Yup, ați citit bine! Şi nu, nu e pleonasm. "LOB" înseamnă bob lung, iar lob lung înseamnă un bob lung şi mai lung. Adică un bob până pe la umeri. Cu care să te poți juca în voie când simți nevoia să schimbi ceva, dar nu permanent

Lived-in Blonde e visul tuturor blondelor vopsite

În 2018 nu mai trebuie să te stresezi că abia te-ai vopsit şi deja ți se văd rădăcinile. Pentru că se poartă aşa! Mulțumim, Selena Gomez, pentru trendul ăsta!

Codițele revin la modă.

Moda cu două codițe, împletite sau nu, a început să îşi facă loc încă din 2017. Dar anul ăsta e un "must". Pare copilărească şi poate aduce aminte de clasele primare, dar cine a zis că e ceva rău să arăți ca o şcolăriță?

Tunsoarea "zero"

Dacă nu ai avut curaj să iei măsura asta radicală în 2017, se poartă şi anul ăsta. Partea bună va fi că nu o să mai ai nevoie de mai mult de 5 minute pentru a te aranja când ieşi din casă.

Bretonul inegal

Credeai că bretonul perfect este unul la linie, corect? Anul ăsta linia se schimbă! E "frântă". Şi se poartă bretonul "ciopârțit", de parcă cineva te-ar fi tuns greşit. Deci poți să ți-l faci şi singură, acasă ;)

2018 e anul coafurilor cu sclipici

Părul luuuung

Naturalețea

OK, ăsta nu ar trebui să fie un trend, ci ceva ce facem în mod obişnut. Ladies, purtați-vă părul cu mândrie, oricum ar arăta. Nu vă mai "luptați" cu el şi nu mai încercați schimbați ceea ce natura a crezut că e cel mai bine pentru voi.