Ladies, vreți să întoarceți toate capetele şi anul ăsta? Cel mai simplu este să vă schimbați coafura cu una în tendințe. Noi vă spunem ce se poartă, voi trebuie doar să fiți destul de curajoase pentru a încerca un stil nou.

Tunsoarea cascadă

Este, practic, o tunsoare în scări, potrivită pentru orice lungime de păr, atât timp cât şuvițele sunt ondulate şi, eventual, vopsite ombre, pentru o mai bună definire.

Bob sau Lob

Tunsoarea bob sau bob lung (lob) pare că nu se va demoda niciodată. Dar în 2018 se poartă uşor asimetrică, iar dacă îți mai întorci şi vârfurile şi renunți la marginile clar definite, o să ai mare succes. Merge vopsită ombre, cu şuvițe sau monocolor.

Tunsoarea "periuță"

Dacă ai curaj să experimentezi, anul ăsta poți să ieşi în evidență cu stilul ăsta. Cum e cel mai bine să o porți? Cu capul sus şi cu indiferență la comentariile răutăcioase! Ce culoare poți să "asortezi" la ea? Ce vrei tu! Oricum o poți schimba de la o săptămână la alta.

Pixie şi garçon

Sunt tunsori băiețeşti, perfecte pentru tipele care nu sunt pregătite pentru ceva extrem. Dar cu stylingul potrivit pot fi foarte feminine. Se potrivesc foarte bine cu culori luminoase sau cu mai multe culori deodată.

Tunsorile geometrice

Tunsorile retro: pageboy, sassoon, gavroche

Bretonul rămâne în tendințe şi în 2018, indiferent cum vrei să îl porți: