Kim Kardashian a reuşit să dea jos 14 kilograme în numai o lună după ce a născut pentru a doua oară şi e chiar de nerecunoscut. No worries, nu i-a scăzut fundul, dar fața ei e transformată total.

Chestii DUBIOASE pe care femeile le fac ca să fie frumoase

După ce a născut, Kim a cam dispărut din peisaj şi s-a abținut, probabil cu greu, să mai posteze poze pe conturile de socializare. Dar sora ei, Kourtney, nu. Aşa că a publicat pe Instagram câteva selfie-uri care au stârnit controverse. Kim e vizibil mai slabă, însă fața ei le-a atras atenția fanilor, pentru că arată dubios şi e destul de greu de recunoscut.

#SWISH

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Ce s-a întâmplat cu fața ei?", au întrebat oamenii, care au speculat că soția lui Kanye West nu a slăbit miraculos doar ca urmare a dietei Atkins, ci poate şi cu puțin ajutor din partea chirurgiei plastice.

Studio hoes. #SWISH

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kim a scăpat de jumătate din kilogramele acumulate în timpul sarcinii şi mai vrea să dea jos 19 kilograme, pentru a ajunge la greutatea ideală.

Dieta Atkins este una destul de controversată. Unii nutriționişti o consideră nepotrivită întrucât presupune eliminarea din alimentație a legumelor şi fructelor, foartre importante pentru un metabolism echilibrat şi pentru vitaminizarea corespunzătoare.