Orice student care a locuit în cămin ştie că nu are prea multe opțiuni culinare. În primul rând din lipsă de bani şi în al doilea rând pentru că... logistică. Aşa că în orice cămin ai merge, sigur vei găsi câteva alimente de bază în 90 la sută dintre camere. Iar acolo unde nu vei găsi, înseamnă că s-au mâncat deja.

TOP 14 întrebări pe care să nu le pui niciodată unui student

Cum gătitul nu e chiar pentru oricine, mâncarea de bază trebuie să țină la "tăvăleală". Adică să nu se strice repede. Probabil de-aia zacusca de la mama nu lipseşte din nicio cameră.

Totuşi, nu e nevoie de prea multă îndemânare pentru clasicii cartofi prăjiți pe plita electrică scoasă pe holul căminului, ca să nu miroasă în cameră. Ketchup-ul e opțional şi pentru zile bune.

Iar pentru "tradiționala" supă instant clar nu îți trebuie veleități de mare "chef".

La vreme de "secetă" (financiară, să fim înțeleşi), e bună şi pâinea cu muştar/maioneză/ketchup. Probabil combinația pe care orice student o încearcă din când în când, ca să salveze banii de țigări sau de mers în club. Sau de cărți, cum ştiu părinții...

Iar când şi pâinea şi muştarul sunt un lux, sunt bune şi popcornul sau saleurile rămase printr-un colț de cameră de cine ştie câte săptămâni. Important e să păcăleşti stomacul.

Cel mai important "aliment", mai ales în perioada sesiunilor, rămâne an de an cafeaua. Nu conteaza cât de bună, important e să fie multă!

LOL: Cele mai tari GLUME despre sesiunea de examene la studenți!

De pufuleți şi eugenii, probabil niciun student nu mai vrea să audă cel puțin cinci ani, după terminarea facultății.

Sau de biscuiți cu gem!

Iar după atâta chin şi jale, când vin banii de acasă se dă câte un festin cu shaorma. Cu de toate, clar!

Sau cu pizza! Lux, tată!