Fiecare este special în felul lui, dar sunt unii care clar au ceva în plus, care îi face unici.

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume este Nick Stoeberl (centru) - 10.1 cm de la vârf până la jumătatea buzei superioare cu gura închisă

Liang Xiuzhen este din China şi a fost supranumită "Femeia Unicorn" după ce o aluniță a crescut atât de mult încât a ajuns să măsoare 12,7 cm lungime şi 5,1 cm în diametru.

Julia Gnuse, supranumită şi "Femeia Ilustrată", avea tatuaje pe 95% din suprafața corpului pentru că aşa a vrut să ascundă cicatricile pe care le lăsa o boală de piele. Ea a decedat în 2016, dar încă este în Cartea Recordurilor cu titlul de cea mai tatuată femeie din lume.

Francisco Domingo Joaquim este omul cu cea mai mare gură din lume. La propriu

Natalya "Natasha" Nikolayevna Demkina se uită la tine şi te vede ca la radiografie. Harul său este imposibil de explicat, dar cert este că funcționează, iar acum Natasha lucrează pentru un centru de diagnostic. Nu a dat greş niciodată, iar Discovery Channel a făcut un reportaj despre ea

Yu Zhenhuan figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai păros om de pe planetă - 96 din suprafața corpului este acoperită de păr.

Michele Koebke a vrut o talie de viespe şi a reuşit să scadă de la 63,4 cm la 41.1 cm, după ce timp de trei ani a purtat zilnic un corset. Deşi nu poate sta în picioare fără corset, din cauză că muşchii i s-au atrofiat, vrea să îşi subțieze talia lşi mai mut, până la 35,6 cm.