Gigi Hadid este protagonista unui filmuleț controversat. Artista apare într-o campanie cu păr la subraț și, în timp ce unii au felicitat-o pentru curaj, alții s-au arătat dezgustați de gestul ei.

Modelul de 22 de ani apare într-un calendar promovat de The Love Magazine. Pe Instagram a fost publicat și un filmuleț în care Gigi Hadid are o atitudine sigură pe ea și un mesaj pentru toate femeile: stay strong! Iubita lui Zayn apare într-o bustieră și nu este epilată la subraț. Cei mai mulți au înțeles gestul ca pe un mesaj ”empowering”, asociat mișcării feministe. Alții, însă, s-au arătat oripilați și au criticat alegerea în comentarii. 

Tu ce părere ai? E prea mult?

 

Gigi Hadid nu este prima femeie care alege să apară public așa. Madonna, Miley Cyrus, fiica lui Michael Jackson și alte persoane publice au apărut, de-a lungul timpului, cu păr pe corp și au declarat că nu dau doi bani pe standardele de frumusețe. Și pe Instagram a fost o amplă mișcare în care fete și femei obișnuite se fotografiau astfel, pentru a transmite un mesaj asupra convingerilor lor.